• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Çok özledim aşkım seni yaa :14::14: bitsin şu askerlik artık :14::14: milyontanegüneşsistemikadarçoközledimseni

Henüz çıkıyor olmasak da 'Ben de seni seviyorum gel açıl bana artııııııık.' :77::84::84::84::84:

sevgilim değilsin olmadın da zaten.. sadece bazen özlüyorum..bir süre sanki hayatımda hiç olmamışsın gibi uzun bir dönem çıkıp gidiyorsun aklımdan..artık özlemem diyorum..sonra ara ara aklıma gelmeye başlıyorsun.. sanırım boşluk hissinden kaynaklanıyor..yoksa özlenecek yanların çok az..keşke seninle geçirdiğim zamanlara değdi diyebilseydim..ama mümkün değil..hayatta başarılar..

farzedelim ki bunu eski sevgilim okuyor :ssz: asla mutlu olamayacaksın ,bana yaptıklarınızı tanrım bir şekilde bir yerden çıkartacak :51: her gece bunun için dua ediyorum .

mutluluğu asla hakketmiyorsuz ,sen de yandaşlarında ...

kocamm canımın içi sana ne anlatsam ne desem boş niye öyle olduk biz gözümün içine bakardın ağzımın içinden çıkıcak kelimeleri hasretle beklerdin bana bakarken gözlerinin içi gülerdi ne oldu be kocam simdi ne değişti yerin dolmuyo olmuyo sensiz biliyorum kendimi cok hatam var ama telafisi olmuyo yapılanların öyle görünsede eskısı gıbı olalım desem benı gene öyle sevsen aşk dileniyorum artık, sana bin türlü beddua ederdim ama kıyamıyorum yalvarıyorum allaha eskısı gıbı olalım bana bir gelsen ben sana bin gelirim seni çokk seviyorum her şeye rağmen...

26 Mayıs 2012..
Ayrılığımızın tarihi..
Seni çok seviyorum Poyraz..
Lütfen yine barışalım.
Çok özledim seni ..
Aradan 1 gün bile geçse özledim işte..
Sen benim Kocam gibiydin Poyraz'ım..
10. ayımız bitmiş, 11'e girmiştik sevgilim..
Yine seni bekliyorum , lütfen yine "biz" olalım :(

:14::14:

neden bu kadar bencilsin.. birazcık olsun bana bakıp benim ne istediğimi anlamaya çalışamazmısın sanki ? :37:

vazgeçtim gözlerinden senden vazgeçiyorum artık dayanamıyorum en acısı yanımdayken aynı evde ıkı yabancı nasıl dayanmamı bekliyorsun sana yakınken bu kadar uzak olmak sen eski sen değilsin kokunu tenini dokunuşunu ben seni özledim unutmama izin vermiyorsun benden ne istiyorsun tükendim yoruldum inan gücüm kalmadı dermanın yok yüreğim paramparça ama allah kahretsin ki seni çookk seviyorum

Ben senden elimi ayağımı çektim sessizliğe büründüm ya, eşşek gibi beni arayacaksın:)) Bunu adım gibi biliyorum, ama o zaman da benim sevgim geçmiş bitmiş olacak.

Back
X