Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Önemli olan haklı ya da haksız olmak değil.
Kavganın kazananı yoktur.
Ya kaybedersiniz ya da daha çok kaybedersiniz.
Önemli olan kalp kırmamak.
Önemli olan yargılamadan ,karşılıksız sevebilmek ve iyilik yapabilmek.
............................................................................................................
ALBERT EINSTEIN

Son düzenleme:
Ellerini tuttuğumda ben oluyorum. Büyüyorum. İçimdeki sevda ateşi büyüyor, bir yangın oluyor suyla sönmeyen. Ah nasıl atıyor kalbim bir duyabilsen... Senin yanındayken dört mevsim bahar oluyorum. Seni o baharın en nadide çiçeği yapıyorum. Çiçek çiçek açıyorsun yüreğimde, kokunla başımı döndürüyorsun. Bir bahardan diğerine uzanırken zaman, sensizliği aklıma bile getirmek istemiyorum. Sana baktıkça kendimi hiç keşfedilmemiş bir kıtanın topraklarında buluyorum. Adım adım dolaşıyorum seni. Sana dair ne varsa hepsini öğrenmek istiyorum. Keşfetmeye aç bir kaşifim ben ancak senin topraklarınla doyuyorum.

Sana her gün yeniden bir kez daha aşık oluyorum. Bu aşka ben bile şaşırıyorum ama şaşkınlığım beni mutlu ediyor. Seviyorum seni, sevdam bir çığa dönüşüyor. Bana engel olmaya kalkacak ne varsa, kim varsa hepsini bir çırpıda silip sürpürecek kadar büyük bir çığa...

Sevdam,mutluluğum, cankuşum... Sen varsan, varım bende... Öyleyse benimle ol. Bir aşkın nasıl tutkulu, nasıl saf, nasıl sonsuz yaşanacağını gösterelim herkese. Bir tek gün bile pişman olmayacağına söz veriyorum...

Seni Çok Seviyorum Hayat Arkadaşım ...

bitanemmmmm şimdi de kadınlar kulübünde ne yaptığımı mı merak ediyorsun :)))

Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var.
Bide ağzıma sıçsa da vazgeçemediklerim.
Evet, hayat çok garip.

Bu kadar tartışmamalıyız biz.
Bağırmamalıyız,üzülmemeliyiz,ağlamamalıyız.
Sevmeliyiz sadece,delice,delirircesine...

bana sarılıyosun ya dünyanın en mutlu insanı oluyorum öptüğünde neler oluyo sen düşün

Allah bize sağlık, sıhhat, huzur versin bitanem.
Rabbim bizi birbirimizden ayırmasın, sen+ben+kızımız mutlu sağlıklı yaşayalım :))
Bide çok özledim ama ben seniiiii :S

Sen iyi ki varsın sevgilim, iyi ki ömrümdesin..
Son nefesine kadar, hep bu kadar büyük olsun bana olan sevgin saygın olur mu?
Çünkü ben eminim ki, 70'imde dahi seni ilk günkü aşk ile seveceğim.. :*
Yokluğunu göstermesin Rabbim..

farkında mısın bu gece sevgiliyle ilgili bütün yerlere yazdım senin yüzünden
yaaa sen nasıl bir insansın yaa
yaa sen ne düşüncesizzz ne gıcıksınnn
gıcıkkkkkk gıcıkkkkkk gıcıkkk
öküz müsün nesin sen dana
o sözün altında ne anlamlar yüklü kimbilir
bil bakalım noldu kendi kendime bin çeşit anlam yükledim hadi kaldır bakalım o anlamları kaldırabiliyo musun kaldıramazsın tabiii
çünkü öküzzzsünnn
yaa bu sen beni sinir etmek zorunda mısın umursamaz,vurdumduymaz,kabaaaaaaa,odunnnnnn
o odunu alıp sana bi tane patlatmak istiyorumm
napıyosun ya sen napıyosun ne rahatsınnn
ohhhhhh isteyen istediğini yazabiliyo demek ukalaa uyuzz gıcıkkk
bekle bekle bu gece senin rüyalarında kabusun olucammm inşallahhh bütün gece rüyalarından çıkmıcamm çatapattt dövmek istiyorum senii
ayy ne kadar iyi olurdu böyle bir çaksaydım şakkkk diye yanağına bi okkalı bir tokatt ohh içim rahatlasaydı azıcık
sonrada gidip onun saçını başını yolsaydımmm
sonra çıkarsaydım o kızı büyük bir apartmanın en üst katına sonra merdivenlerden aşağı saçından sürüye sürüye şak şak şakk vura vura indirseydim
sonra o kat aralarında da dilini ensesinden çıkartsaydım
sonra bi de o kıza napsaydım biliyo musun
iki bacağını törpüleseydimm ağzını iki elimle yırtsaydımm cartt diye
dur dur daha bitmedi
cımbızımla tek tek tek kirpiklerini sökseydim de ııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gebertene kadar dövseydimmmmmmmmmmmmmmmmmm
dövseyyydimmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
seni çokkk seviyorum sevgilimmmmmmm, şu sıkıntılı,bunalımlı günlerimizde yüzümü güldürdüğün, kendimi özel hissettirdiğin için binlerce teşekkür.2460 gündeğil 2460 yıl geçsede sevicem seniiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…