• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

zaman ne kadar çabuk geçiyor 1 ay oldu bile ve ben seni çok özledim:85:

şuan stresli ve yorgun olduğumu düşünüyorsun ama aslında o kadar karışığımki seninle konuşmak bile istemiyorum o yüzden yorgun taklidi yapıyorum :26: haksızlık bu biliyorum ama napıyım..

burayada yazıcam banane bananee:52:
fındık burunlummmm,kahve fincanııııııı ağızlımm:52:

ahhhhh zaman bi geçseeeee,üniversiteye başlasaaaak askımla yaşasak hayatımızııııııııııııııııııı,10 gün oldu ve ben onu çoooooooooooooooooooooook özledim :43::43::43:

Beni bir or...pu için terkettin ya .... Neyse layığını bulmuşsun. Haaaa.. Bu arada cok yakışıyosunuz söylim ...

Birgün bana geri dönersin işte seni o zaman doğduğuna pişman edicem ..:47::47:

senden bi kurtulabilseydim.. bi düze çıkabilseydim.. bi vazgeçebilseydim.. çok dardayım.. çook..

Ellerimi hiç bırakma olur mu?

Ben seni öyle çok seviyorum ki, korkmaya başladım.

Çok seviyorum ben seni bitanem..(Her ne kadar soğuk olduğumu düşünsende) :17:
Her zaman belli edemiyorum biliyorum ama seviom lan seni uyuss gıcık :D :52: :52: :D

tuhaf tuhaf davranıp bana ders vermeye çalışsanda birşey değişmeyecek yanii senin istediğin gibi sana niye böyle yaptığını sormayacağım çünküü bunu sormamı bekliyorsun :40: çoook beklersinnn :33:

seni çook canımdan cook seviyorum ............
seninle iyi ve kötü günde bütün zorluklar karsısında beraber olmaya hazırım .......
bir ömür seninleyim tut elimi ve hiç bırakma......

ÇOK SEVİYORUM SENİİİİİİİİİİİ.........................
duysun bütün dünya..............

Back
X