Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Birik sevgilim benim, iyi ki varsın. Seni çoooooooooooooook seviyorum her şeyim benim, hayatımın anlamı...

ya sen nası bi insansın kaç gündür arıyorum seni 1 hafta oldu be insan nezaket olarak açar o telefonu ama sen anlamazsın odunun tekisin ama seni seviyorum işte...

ayy yine sinirlerim bozldu allah kahretmesin ya

bu kadar kalbi olucak kadar nasil sever tapicak kadar kendini bitiricek kadar sever mi seviyo iste
ugrunda olucek kadar cani olucak kadar her hatasiyla herseyiyle gozunu kor edip bu kadar sevebilir
Karsimdakini hic sorgulamadan herseyi hice sayip dunyaya onun icin gelmis gibi cani gibi anca bu kadar..!

Son düzenleme:
Hayatımda en güzel yere sahip tek insan!
iyi ki bulmuşuz birbirimizi, iyi ki sevmişiz evlenmişiz...
her gün özlediğim her an düşündüğüm tek varlık canım kocacım
seni seviyorum hemde ölesiye

Keşke bunu okuyabilseydin..
Beni sevmeni o kadar isterdim ki.
Sensiz kaldığımda bile yaslanabileceğim bir omuzun olmasını;
Beni sevmediğini bile bile hala bir umut bekleyişlerimi;
Ama en önemlisi o gözlerini çok özledim..

Gittiğini biliyorum. Başkalarını sevdiğini, beni umursamadığını.. İnan hiç umrumda değil. Sadece yanımda olsaydın. Görebilseydim seni. Kime aşıksın? diye sorduğunda boğazıma oturan yumruyu bile ne kadar özlemişim meğer..

Keşke olsaydın aşkım. Senin için her şeye değerdi...

Aşkımm seni çok özledim ... Mesafelerin gözü kör olsun yaaaaa ... Seni çok seviyorum bebek gözlümmmmmmmm...

Hiç ayrılmayalım aşkımm... Hiç ellerimizi bırakmayalımm....... Bana aşkla baktıgın o güzel gözlerini unutamıyorum canımın içiii.... Nefesimsin sennnn....

Seninle olduğum anlar zaman dursun isterim... Senin yanında o kadar mutluyum, huzurluyum güvendeyim ki aşkım anlatamam ...

Dün hem çok mutlu oldum hem de zor dakikalar geçirdim ama ikisinde de yanımdaydın her zamanki gibi.

Omzumda masajının izi, kulağımda beni sırtında taşıma teklifin, gözlerimde o aşk dolu bakışın yadigâr kaldı sevgilim.

Seni çok seviyorum demek bile yetmez ki kıymetlim benim, sana çok aşığım diyerek deneyeyim o vakit...

bnm sevgilimde askerde şafak 119

SENİ ÇOK SEVİYORUM HAYATIMMM cücük mamunumsun sen benim ama 3,5 yıl oldu ben seni hala ilk günki gibi çok seviyorum iyi ki varsın bitanem.. gel de bi evlenek onuda buraya yaziyim çok ösledim seni

kadınlar kulübünü okudukça kıymetini daha çok anlıyorum, sen buraya karşı olsan da :) ender-i nadirattansın sen...

sevgilimm canımm herşeyimm bitanesin sen ya duarım kabul oldu cok şükür rahatsın artık oralarda gelde bir ömür beraber olalım artık

Özledim..Sadece bu,, ötesini söyleyemiyorum bile...

Askerlik bitmeli hemen

yine geliceksin biliyorum :) bana aşıksın çünkü.. bana hayransın sen de.. Aksi taktirde hep içinde kalıcam. Beni unutmadığin gibi uğrasma unutamıycaksın da.. İstediğin benim çünkü.. :) hal böyleyken daha azıyla yetinemeyeceksin. Yine bana sürükleniceksin..

Benim istediğimse sensin.. Unutturucaksın yanımdakileri. Aska izin vericez. Elele çıkıcaz insan içine. Hem çok sasırıcaklar hem deli gibi kıskanıcaklar bizi :) kıskansınlar ! Ben alıskınım kıskanılmaya. Sen de alısıcaksın. Umrumuzda olmıyck. Evlenicez.. Bi kızımız olucak.. =) sonra belki bikaç tane daha =) çoğalıcaz.. aile olucaz.. Hep mutlu olucaksın. Benimle evlenebildiğin için hep gurur duyucaksın kendinle.. :) kimse de ayıramıycak bi daha bizi. Bi daha bırakmıycam seni. Sen istemediğin sürece..

Sonsuza kadar mutlu yasıycaz.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…