• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Ah be aşkım sen beni hic anlamıyosun suan kafana dank dank vurasım var vallahi lütfenn beni anlaaaaaaaaaaaaa :(

şuan eşim okuyor olsaydı onu hala deli gibi sevdiğimi boşanma davasını bir öfke ile açtığımı hala öfkemden,inadımdan vazgeçmediğimi ve mahkeme çıkışı sadece yakın olabilmek için onu dövdüğümü bilmesini isterdim kızlar 6 ay evli kaldım ilk aşkımdı 7 yıl beklemiştim toplam 10 yıldır seviyorum onu keşke gelse barışalım dese kimse onun yerini dolduramıyor.

:60::60::60::60::60: aşkım askerden erken gelip bana sürpriz yaptın saol ama biliosunki annem aşırı derecede titiz :43::43::43:

o yuzden patlatmış olduğun mısırın fırında oluşturduğu yağ kabarcıklarını hemen yoket :)) yoksa annem bana afra tafra yapar :))

allah belanı versin diyesim geldi başlığı gördüğüm an :52: Senin şu nalet kardeşinden nefret ediyorum aşkımmmm :52: keşke ilk günümüzü ilk ayımızı ilk yılımızı onun için hiç etmeseydin :/ ömür boyu bu kinim hiç sönmeyecek:47:

günler hiç geçmiyo seni okadar çok özledimki abinin düğününü düşünüp durmak yerine bide bizi düşün tak artık şu yüzüğü :10:

sana okadar uyuz oluyorum ki şuanda içimdeki bütün sewgiyi bi anda donduruyrsun yaptıgın hareketlerle kendine gel yoksa ben seni getircem:57::57::57::57::57:

sana okadar kırıldım ki paramparça ettin beni haketmediği sözler duydum senden bense sadece seni sewdim nolcak şimdi nişana heves kalmadı ki içimde ben gitsem elbet yenisi gelir ama benim gibi sewer m seni değer verir mi herşeyini düşünür mü ASLA!!!!!!! sen kıymetimi bilmemeye dewam et elbet birgün dank eder ama ozaman ben gitmiş olabilirm nişanı atıp:43::43::43::43:

defalarca denedim olmuyor aşkım.....

ne yaptıysam ben seni.............

bi söz var ya gel ayrılalım...........

ben senden vazgeçemem isteme yok hakkın..............

SÖYLE AŞKIM SENDEN UZAK NE FARKEDER NEFES ALMAK UNUTULMAK BANA YOK OLMAK............

canımdanda ötemmmmmmmmm seni öylesine çok seviyorumkiiii koca bebeğim benim, bebeğimizde şuanda güm güm kıpırdayarak destekliyooo, kızımızla seni çok seviyoruz iyi ki benimsin:16: :16: :16: :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Aşkıım sen hani şimdi uyuyorsun yaaa :61: ben yanakınaaaa kocaaamaaan bir öpücük gönderiyoruumm :54:

Atar yaptığıma bakma sen benim şımarma diye söylemiyorum ama deli gibi özledim yaptığın herşeye rağmen. :69:

Back
X