düsük yaptıktan sonra aspirin kullanan bayanlar buraya

ecren61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
34
0
ben bir tane kızımdan sonra 2 sene içinde 3 tane düsük yaptım ve su an aspirinde kullanarak 5 aylık hamileyim benimle aynı durumda olanlar yada düsük yapan arkadasları bekliyorum...mesaj yazarsanız sevinirim.zemuszemusopuyorumnanaktanalkisalkisalkishihoyyyt

Ben iki sene içerisinde 3 düşük yaptımm
hamile kalmadan öce coraspin hamile kaldıktan sonra da coraspin+fragmin kullanıyorum.

Acaba kan pıhtılaşması sebebi ilemi?

ilk kızımda hiç bi sorun olmadı ama sonra düsüklerim oldu dr belki kan pıhtıasmasındandır diye coraspirin kullanmamı önerdi çok şükür 5 aya geldim ..ilk altı ay kullanıcam sonra bırakıcam sen hamilemisin peki

Ben bir kimyasal gebelik sonrada bebegin kalbinin durması sonucu kurtaj oldum. doktorum sonraki hamileligimde coraspirine baslattı. 31. haftam bittene kadar kullandırdı. simdi gun sayan bir gebeyim. insallah bebegini kucagina alirsin. iyi gunler,

sanada canım hayırlısıyla bebisini kucağına almayı allah nasip etsin sen baya ilerlemissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…