- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.341
- 398
- Konu Sahibi Siyahzambak6
Yok olmamış damdan atla
Tövbe yarabbi belki sağlıklı başka doktora gözüktünüz mü
Tövbe yarabbi belki sağlıklı başka doktora gözüktünüz mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen boyle anladim bende. Sanirim abla hazir olmadan hamile kalmis. Simdi de kurtaj olmak yerine kendisi dussun diye cabaliyor. Cunku anlattigi durumda hicbir dr beklemez acil operasyona alirdi. Eve gondermis bir de kendinden dussun demis. Hic inandirici degil.Ya "istemeden hamile kaldim düşürmem lazım" desenize şuna. Doktora gidin bari caninizdan olmayın
Boş gebelik mi dedi dr? Bende bir boş gebelik geçirdim, kesenin kendi kendine düşmesini bekledik, Dr gözetiminde, iki günde bir kanda beta hcg bakıldı, değerim git gide düşmeye başladı, ondan sonra kanama. Kürtaj olmadım ama ekstra bir şey yapmadım, doktorum vücut kendi atar yüksek ihtimalle, olmazsa zaten kürtaj demişti. 38 gün sürdü ara ara kanamam.Bebek yokki. Sadece kese var oda bozuk. Rahim ağzı açık içerde kanama var.
Emin olmadan yorum yapmayın, konu sahibinin durumu boş gebelik ve çoğu kendi kendine düşer, bakın üstte yazdığım mesajaAynen boyle anladim bende. Sanirim abla hazir olmadan hamile kalmis. Simdi de kurtaj olmak yerine kendisi dussun diye cabaliyor. Cunku anlattigi durumda hicbir dr beklemez acil operasyona alirdi. Eve gondermis bir de kendinden dussun demis. Hic inandirici degil.
Var bizzat yaşadım, üç ayrı doktora göründümPek inandırıcı gelmedi açıkçası. Ben de düşük yaptım kesenin etrafında kanama var dedi önlem amaçlı progestan verdi Dr. olmadı nasibi yokmus düştü sonra da kürtaj oldum zaten. Düşmesini bekleyelim diyen Dr da ilk defa duydum![]()
5 haftalik hamilelikte bos gebelik anlasilmaz. Ve evet bunun yeti burasi degil dalga gecilir.Ne diye bu kadar dalga geçilip, tepki veriliyor, kadın sanki sağlıklı bir gebeliğe son vermek istiyor. Tam anlamadan, bilmeden ne kadar da keskin net yorumlar yapılmış.
Hım doktordan iyi biliyorsunuz yani, kese şekli bozuk, kan değerleri düşük, kanama alanı var ama normal bir gebelik.5 haftalik hamilelikte bos gebelik anlasilmaz. Ve evet bunun yeti burasi degil dalga gecilir.
Şunu da ekliyim, siz yaşadınız mı böyle bir durum? Ben yaşadım, o yüzden bu kadar net konuşuyorum.5 haftalik hamilelikte bos gebelik anlasilmaz. Ve evet bunun yeti burasi degil dalga gecilir.
Dr dan iyi biliyor olmama gerek yok tibbi bir gelisim sureci var. Kese bozuksa kendi kendine dusecektir zaten cabaya gerek var mi? Siz soyleyin oyeyse bu ekstra caba neden? Sagliksiz gebeligin devam etme ihtimali yuzde kac? Oyle olsa herkes hamile klinca nasil olsa dogurcam der diyebiliyor muyuz? Dogal ve tibbi bir surec var sacma sapan konular acilirsa tepki gosterilir. Ustelik bir hamilelik durumundan cerez gibi soz etmek sagligi tehlikeye sokmak falan gercekten size mantikli geliyorsa yolunuza devam edin.Hım doktordan iyi biliyorsunuz yani, kese şekli bozuk, kan değerleri düşük, kanama alanı var ama normal bir gebelik.
Kimse dalga geçemez böyle bir hak yok. Yanlış bulunuyorsa insan gibi yorum yapılır.
iplik .İp atlamakla çocuk mu düşer???
Çünkü kürtaj olmak istemiyor, bende umarım olmam demiştim, istemiyordum, bu hissini de anlıyorum. Çerez gibi söz ettiği de yok. İstediğim yola devam ederim tabi ki icazet alacak değilim sizden.Dr dan iyi biliyor olmama gerek yok tibbi bir gelisim sureci var. Kese bozuksa kendi kendine dusecektir zaten cabaya gerek var mi? Siz soyleyin oyeyse bu ekstra caba neden? Sagliksiz gebeligin devam etme ihtimali yuzde kac? Oyle olsa herkes hamile klinca nasil olsa dogurcam der diyebiliyor muyuz? Dogal ve tibbi bir surec var sacma sapan konular acilirsa tepki gosterilir. Ustelik bir hamilelik durumundan cerez gibi soz etmek sagligi tehlikeye sokmak falan gercekten size mantikli geliyorsa yolunuza devam edin.
Cok konusmayin bence. İcazeti de alabilirsiniz ayrica bazi zekalar yetmiyor cunku. Konu sahibinde oldugu gibi.Çünkü kürtaj olmak istemiyor, bende umarım olmam demiştim, istemiyordum, bu hissini de anlıyorum. Çerez gibi söz ettiği de yok. İstediğim yola devam ederim tabi ki icazet alacak değilim sizden.
Ben önce iplik ne yazacaktım, sonra vazgeçtim. Amacım konu sahibini tu kaka yapmak değil ama böyle de konu açılırsa eleştiri yağmuruna şemsiye açması gerek. Birde yanlış yazım eklenince üzerine....iplik .![]()
Hadsizlik yapmayın sınırımı zorlamayın!Cok konusmayin bence. İcazeti de alabilirsiniz ayrica bazi zekalar yetmiyor cunku. Konu sahibinde oldugu gibi.