Düşük yapmak istiyorum yardim edin

Bu konu keske yalan veyw uydurma olsa ana rahmine dustukten sonra o "canli"dir benim icin. Tibben zornlu olma hali bambaska ama keyfî dusurme aldirma kesinlikle bir cinayet. Ote yandan mutsuz aileye bebek gelmesi cok uzucu tabi.Icim sizladi, onlar oyle masumlar ki

19 yaşındasın 1 yıllık evlisin 18 yaşında evlenmesini iyi bilmişsin. O çocuga kıymaya nasıl vicdanın el verecek. Seni daha aklın yerinde yokken evlenmene izin veren ailende aile değil. Bu yaşlarda evleniyorsunuz sonra " istemeden oldu çocuk diyorsunuz" herşeyi bilmişsin korunmasınıda bilseydin. Eee sonra ne oluyor ben bakamıyorum çocuga deyip atıveriyorsunuz bir eşya gibi kenara. Sizde ne vicdan var ne akıl var ne merhamet var yazık yazık...

Yasin 19 eşinden daha olgunsun öyle mi kusucuk bir yavrunun canına kiyacak kadar cahilsin . Onu Rabbin vermiş sana Rabbine aç elini dua et eşin için kendin için evladın için

Gerçekten böyle insanlara üzülmüyorum daha19yaşındasın evlenmişsin üstüne birde hamilesin şala gibi küçük yaşta evlenmeyi bilmişsin korunmayıda öğrenseymişsin keşke herkes hak ettiğini yaşıyor bu hayatta bu saatten sonra yapacak hiç birşey yok yazık o yavruya insan karısını kocasını seçebiliyor ama anne babasını seçemiyor işte.

22 haftalık hamileyken mı geldi aklına bebeginin babası olacak adamın işe yaramaz olduğu.Bu saatten sonra cinayet mi işlemek istiyorsun...Sacma sapan evliliklerinize günahsız bebeler yapıyorsunuz bir halt olunca düşürmek istiyorum git yardım al daha yaşın 19 çok cahilsin..Hiç bilemedin evet belki zor olur ama tek başına büyütmeyi göze al çocuğunu ayrıl adamdan çocuğu büyüt.

Kesinlikle katılıyorum..Olan boylengunahsiz ana karnındaki bebeklere oluyor.Zekasizca bir şey bu.Evlenmeyi,bebek yapmayi,sorumluluk almayı oyun zannediyorlar.

Aminnn. 3 yıldır ne tedaviler gördüm ne acılar çektim ne gözyaşları döktüm anne olabilmek için. İsyan etmiyorum ama doğurmakla anne olunmuyo yaa.

Afedersiniz ama madem düsunmuyordunuz neden dikkat etmediniz. Ha ettiginiz halde oldunise o yaşamaya hakki var.Simdide o masumun nasıl katili olabilirim diyorsunuz.Hassas dönemden geciyorsunuz saglikli düsünemiyorsunuz gidin güvendiginiz biriyle yada hic olmazsa bir psikolog ile konusun.bir yılda bu hale gelmişseniz oncesinde bence belkide yeterince sevmiyordu siz kendi sevginizin yoğunlugunda belki farkedemediniz. Esinizle acikca konusun.Ama ne olursa olsun onun yasama hakkini elinden alamazsinız tabi vijdaniniz varsa.Çok uzuldum cunku o gunaysizin sucu ne.

Bebeğin ne suçu var doğur devlete ver kardeşim bakmıcaksanız!! Yıl 2022 korunun lan artık bilin şu korunma işlerini

Allah'ın işine karışmayin herkes olmayanı ister evi olmayan ev ister araba olmayan araba çocuk olmayan çocuk Allah kimi neyle sınar bunu yargılamak bize düşmez lütfen artık bu ve bunun gibi postlarin altına insanlar neler yapıyor çocuk sahibi olmak için yazmayın belki de bu kadın da kocasının iyi ilgili güler yüzlü bir eş olması için her şeyi yapıyordur bilemeyiz ayrıca çocuk sevmek sadece kendi çocuğunu sevmek değildir çok hasret çekiyorlarsa alsınlar yetim birine baksınlar kaç tane insanla karşılaştım çocuğu olmayan yetimaneden al deyince büyüyüp mirasçısı olacak diye ödü kopan bebeğin sevgi ve saygının olmadığı bir evde büyümesindense hiç dogmamasinin daha iyi olduğunu düşünüyorum sonuçta ilerde bu toplumda söz hakkı olan bireyler olacaklar. İyi günler

O yüzden babasına kızıp düşük yapmak istedin 22 aylık bebeği! Hayatımde senin kadar iyi anne görmedim bravooo
O babasına kızmış hamilelik hormonlariyla böyle bir şey düşünmüş kötü bi insan peki sen bu kadar lincleyerek aşağılayarak iyi bir insan olduğunu mu sanıyorsun kötülüğü sadece insan öldürmek sanan zavallı

Zavallı?
Naptın yeni bir hesap açıp laf etmeye geldin kendi konuna.

Merak ettim neymiş kötülük 22 aylık bebeği kocaya kızıp öldürmek istemekten başka ??

Bebek 22 aylık olmuş bu durumda kürtaj yapılmaz. (Özel durumlar hariç)

İstemiyorsanız da keske iyi korunsaydınız ya da daha erken kürtaj yaptırsaydınız.

Çok küçük yaşlarda evlenmek yerine keşke okusanız , meslek sahibi olsanız..
18 yasında evlenmek nedir Allah askına ?

Konuyu genel olarak okudum.
Allah isteyen herkese cocuk nasip etsin fakat kayıplarınızın ya da evlat sahibi olamamanızın hıncını öfkesini böyle konulardan cıkarmayın.

Zavallı?
Naptın yeni bir hesap açıp laf etmeye geldin kendi konuna.

Merak ettim neymiş kötülük 22 aylık bebeği kocaya kızıp öldürmek istemekten başka ??
Öncelikle fake hesap değil sizin ondan ne farkınız kalıyor böyle üstüne gidince çok iyi olduğunuzu mu saniyorsunuz belki haklısınız ama üslubunuz çok yanlış üslup çok önemli yaptığının yanlış olduğunu düzgün bir dille söylemek yerine kızarak aşağılayarak konusmussunuz bence sizin de ondan bir farkınız yok ben kadının yerinde olsam size karşı çok daha ağır konuşurdum Allah sizi hidayete getirsin

Kadının yazdıklarını iyice oku ama bak iyice sonra gelip benim üslubumu eleştir.
Sırf muhalefet olmak için eleştiri yapmayın yahu.

2 yıllık evliyim neler yaptık eşim ameliyat oldu bir minik kalp atışı için neler vermezdim.rabbim sana sorgu sual olmaz haşa ama bizim kucaklarımızı boş bırak ma yarabb..

Bizde işte çocuğumuz olsun diye ne uğraşlar ne çabalar ne üzüntüler yaşıyoruz bazen diyorum allahm neden neden hak etmeyen insanlar çocuk sahibi olurken biz olamyrz.. düşünceniz okdr yalnski ne diyeceğimi bulamadm kocamdan boşanacak bile olsam çocuk benim çocuğum asla vazgeçmezdm aklmn ucundan geçmezdi 22 aylık gebeliğinizin yarısı dolmus yazık ya 19 yaş neki bu devirde çocuk işte kendiside

Hamilelik duygularınızı düşüncelerinizi etkileyebilir. Hamileliği boyunca sorun yaşamamış bir insan bile hamilelikte durduk yere üzülüp ağlayanilir. Eşinizle aranızdaki sorun uzun süredir var belli ki ama hamilelikten dolayı normalde normal gördüğümüz şeyler bile gözünüze batmaya başlar. O yüzden böyle düşünmeyin bence hem karnınızdaki bebek zaten oldukça büyük artık alınması mümkün değil. Siz de böyle şeyler düşünmeyin lütfen karnınızdaki bebeğin suçu ne? Onunla konuşun aranızda bir bağ kurun hayallerınızı onunla kurun ama böyle düşünmeyin. Bu sizi de rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…