Düşük yapmak istiyorum yardim edin

Sem1ram1nta

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
8
-30
22 haftalik hamileyim 1yillik evliyim. Esimle severek evlendik fakat eskisi kadar bana sevgi ve saygisi oldugunu düşünmüyorum. Sanki elde ettikten sonra bir degerim kalmamis gibi hissettiriyor evde onun camasirini yemegini bulasigini hallettin yetermis gibi bir hava yaratmaya basladi belki hamilelik duygulariyla bu sekilde düşünüyorumdur bilmiyorum. Ama evle ve benle bi alakasi yok surekli carsiya cikiyor ben bir yere gidelim deyince isini veya ekonomiyi bahane ediyor ayda bir kere ciktigimizda da benim zorlamamla birseyler yapiyoruz onda da hevesim kaciyor zaten. Evin eksikleri umrunda degil kirilmis dökülmüş onun icin bi onemi yok surekli benim zorlamamla birseyler oluyor olacaksada kendiliginden yapmiyor aylardir bebege besik gardrop bakalim diyorum hic umrunda degil herseyi benden bekliyor hic kendisi ilgilenmiyor .Eskiden boyle degildi yada ben bu yüzünü goremedim anlayamiyorum bir türlü kac defa bu konuyu actim hep haklisin deyip kapatti konuyu yine eskisi gibi davranmaya devam etti. Hamileyim hicbir sekilde yanimda olmuyor bazen evde cok zorlanıyorum sen dur da ben yapayim demiyor herseyi benden bekliyor. Butun evi yonetiyorum yaşim daha 19 onun 25 ama ben ondan daha olgun ve bilincli davraniyorum her konuda evlilik iliski vs. Onun gercketn bebegime babalik yapabileceginden şüpheliyim ya dogumdan sonra iyice uzaklasirsa diye korkuyorum. Cinselligimiz ilk aylardan beri aktif degildi. Sevgiliyken daha çoktu bundan eminim. Ama evlenince ne oldu bilmiyorum bazen ben yaklasiyorum cinselligimiz bitmesin iliskimize yansimasin diye hamileligimin ilk donemleride benim icin cok zor gecti surekli mide bulantim vs oluyordu ayaga kalkacak dermanim yoktu o zamnlarda cinselligimiz neredeyse yoktu 2 ay yapmadigimizi hatirliyorum. Bazen telefonunda cinsel içerikli videolar izledigini goruyorum eskiden de izliyordu kac defa uyardim bu konular hakkinda konuştum ama nafile. Sonuca baglamam gerekirse aslinda daha bebek istemiyordum ben biraz daha beklemem gerektigink biliyordum banada surpriz oldu ama suanda istemiyorum cunku böyle bir evlilik sonu nereye gider kestiremiyorum lütfen yardim edin ne yapabilirim ailemede soyleyemiyorum bebek olayini her insan gibi onlardakarsi cikar ama lutfen beni anlayin yargilamayin cidden zor durumdayim mutsuzum hergun aglayarak uyuyorum artik tak etti burama hamilelegimi bile mutlu yasayamiyorum resmen hic heves sevinç birakmadi beni düşük yapmaya zorluyor ne yapabilirim

Sakın diyim sakın!! Karnında ki günahsız bebeğe kıyim deme salak saçma şeylerde deneme Bukadar kolay mı ya. Evet böyle bir adamdan keşke çocuk yapsaydın dediğine görede süpriz olmuş ama kendi kafana göre hele ki eşine olan öfken ile bu çocugu düşürmeye kalkma. Yaşın çol ufak mantıklı düşğnemiyorsun ama o artık baya baya büyük bir bebek yani hamilelikte yolu yarılamışsın. Ailene anlat olayları psikolojik olarak destek çıkarlarsa belki toparlanabilirsin. Şuan yanlız oldugundan ve kimseye anlatamadıgımdan böyle düşünüyorsun.

9 ay 10 gün olarak öğrendiğimiz insan hamileliği bilgisi , doktorlarca 40 hafta olarak değerlendiriliyor.

22 haftada hamilelik sürecinizin yarıdan fazlası bitti ve içinizde kanlı ,canlı bir insan yavrusu var.

Evlenecek kadar yetişkinim diyen, 10 haftalık yasal kürtaj süresini göz ardı eden bir kadın ; 22. hafta da "Düşük yapmak istiyorum yardım edin" diyemez , bu bir suçtur.

Mune K Kazen konu içeriği sebebiyle yönetimin bilgisine.

Bunun adı düşük değil anladın mı 22 aylık ya eli kolu ayağı herşeyi oluşmuş bir insan o öldürmek bu. Madem sorunlu evliliğin var çocuk yapma yaşın daha 19 koştur koştur evlenmek ne yaa.
Sabret doğur o günahsızı devlete teslim et sende kocanla ne halt yiyorsan ye!

Konu başlığı bile ne derece normal olmadığını gösteriyor. Böyle kolay olmamalı ahhh allahım kimimizi bebek sahibi olmak için sınarsın. Kimileri de eş yüzünden canlarına kıymak istiyor ben kaldıramıyorum böyle şeyleri benim yüreğime ağır geliyor siz zaten doğursanız da sağlıklı bir ebeveyn olamayacaksınız. Bebek için çok üzgünüm çokkk

22 haftalık bebek düşmez, kendini de öldürürsün saçma birşey yapmaya kalkarsan.
Anlayamıyorum ya 22 hafta boyunca hiç mi annelik duygusu gelmedi içine, hiç mi sevmedin bebeğini?
18-19 yaşında evlenmeyi biliyorsun da korunmayı mi bilmiyorsun?
Söyleyecek o kadar şey var ki susuyorum.

22 haftalık gebelikte düşük yapamazsın.
zaten karnındaki artık kan damlası değil vücudu oluşmuş bir canlı.
Hadi düşürmek için uğraştın,diyelim ki düşmesi çok zor kendin ölürsün yada ciddi sakatlık olur.
Düşük yapamazsın bebek sakatlanir Allah korusun.
Ailenden yardım iste o adamdan ayrıl zaten baştan olmaması gereken evlilikmis.
Çocuğunu doğur ondan sonra geleceğinizi düşün.
Öldürmek yerine belki ailen çocuğunu büyütür hadi ailen buyutmedi devlet korumasında büyür.
O adamla daha fazla yaşama.
Zaten hak etmemissiniz bu masumu iyice günahına girmeyin.

Son düzenleme:
Aklım almıyor ben beş aylık bebeğimi kaybettim bir gecede gördüm ufacık insan ya kendimi kaybettim beraber ölseydim dedim. Annelik bumu lan bumu!! İki kociş ilgisi yok diye karnındaki canlıyımı yok etmek!!
Kaybınız için başınız sağolsun öncelikle
Bence konu sahibi cocuga kıyarak kocasına olan öfkesini çıkarmak falan istiyor yada onu cezalansırmak için çocugundam vazgeçiyor.. bukadar hafta annelik duygusu hiç mi gelmemiş içine aklım almıyor. Allah evlat sahibi olmak yolunda onca gözyaşı döküp binbir yolu deneyenlere versin evlat, bu tarz insanlara vermesin ya vermesin.

Ben şuan dağıldım ya yemin ederim dağıldım. Allah razı olsun ve canı gönülden amin diyorum vermesin vallahi vermesin ya

Aklım almıyor ben beş aylık bebeğimi kaybettim bir gecede gördüm ufacık insan ya kendimi kaybettim beraber ölseydim dedim. Annelik bumu lan bumu!! İki kociş ilgisi yok diye karnındaki canlıyımı yok etmek!!

Başınız sağ olsun,nur içinde yatsın bebeğiniz.

Sorunun, kociş ilgisinden çok ; evliliğin hayal ettiğinden farklı çıkması olduğunu düşünüyorum.

19 yaşında evlenecek kadar acelen ne idi sen evlilik sorumlugunu alamamisken birde anne olmaya kalkmissin ne sanıyordun evlenince 7/24 gezip tozmak kocisin ilgi manyağımi yapacak sanıyordun kendinize gelin

Başınız sağ olsun,nur içinde yatsın bebeğiniz.

Sorunun, kociş ilgisinden çok ; evliliğin hayal ettiğinden farklı çıkması olduğunu düşünüyorum.
Allah razı olsun.
Ya daha 19 yaşında yeni yeni hayal kurmaya başlar insan ne evliliği gözünü seveyim ya. Kocaya ceza olsun diye sırf bu yüzden nasıl kıymayı düşünür o cana ya.

22. Haftada çocuk düşmez erken doğum olur o. Saçma sapan bişey yapıp kendi de çocuğunu da riske atma. Canından olursun aklını başına topla.

Niye yazmıyorsun konu sahibi elini karnına götür hisset bebeğini nasıl kıyacaksın ona yapma ailene git ne lan o adam altından mı bebeği bile gözden çıkarttın etme eyleme ailene git bunu yapma!!

22 haftalik hamileyim 1yillik evliyim
Konuyu sildin oldu bitti yanii !! Elim ayağım titriyor burda ailem uyanmasın diye dişimi sıkıp ağlıyorum sen konuyu silince bitiyor yani!! Rabbim o bebeği korusun seninde.. hiç bişey demiyorum sana!!

Niye yazmıyorsun konu sahibi elini karnına götür hisset bebeğini nasıl kıyacaksın ona yapma ailene git ne lan o adam altından mı bebeği bile gözden çıkarttın etme eyleme ailene git bunu yapma!!
Ya siz beni caniymisim gibi yorumlamissin yanlis anlasilmis olabilirim ama zaten ben suana kadar birsey yapacak olsaydim yapardım bu zamani beklmezdim buraya yazmamin sebebi baskasinin gözünden gormekti fikie almakti burda psikolojik siddetten baska birsey yok emin olun her gece aglamak yerine gider dusuk yollarini arastirirdim bende biliyorim boyle birsey olmayacagini yapmayacagimi lütfen uzerime gelmeyin cok zor bir donemden geçiyorum sadece yardim istedim nasil bir yol izleyebilirim diye ama burdakinler insani yormaktan baska birsey yapmiyor

Dilerim Allah'tan o çocuk sağ salim doğar. Sizden kurtarılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…