Düşük yapmak istiyorum yardim edin

Ulan ben sizin gibilerin......
Ayy kocişin ilgisiz mi bıraktı kıyamam.
ya hiç mi Allah korkun yok. Sizin gibilere vermesin Rabbim ya
3 4 ay sonra o bebeği hangi ormanda hangi çöpte hangi camide bulacaklar acaba.
Madem mutsuzsun boşan kendi ayaklarının üzerine dur o çocuğa ana ol. Onun için yaşa
Ama yokkk illa pohpohlanacaksınız kocişiniz beyiniz tarafından. Yoksa eksik kalırsınız. Çocuk falan kimin umurunda ki.
O çocuğa bişey olduktan sonra mümkünse rahim yumurtalık ne var ne yoksa aldırın üremeyinnn

Son düzenleme:
Evet korkunç bir başlık düşünce daha da korkunç fakat gelen yorumlar da bir o kadar acımasız hepimizin acıları, kayıpları var bunları başkalarına nefret kusarak dindiremeyiz ki ortada yaş faktörü var 19 yaş :/ bu bir. İkincisi çok erken yaşta bir evlilik ve anne olma mevzusu henüz bir senelik evli olduğunu söylüyorsun evlilikler zaten her şey normalken bile genelde 2-3 senede anca oturur kendine gelir eşini tabiki de tanımıyoruz ama hormonel durumlardan ya da yaşının vermiş olduğu isteklerden dolayı durumu abartıyor olabilirsin. Bazı erkekler her ne kadar toplumumuzda erkek önderdir kanaati olsa da eşine sırtını yaslamayı sever bu kötü manada değil eşinin yönlendirmesine ihtiyaç duyar her şeyi senden bekliyor oluşu böyle bir şey olabilir tartışma çıkarmadan ve özellikle ağlamadan konuşmayı ve bazı durumların seni ne kadar üzdüğünü anlatmayı denemelisin

İnsallah buradaki yazılanları dikkate alırsın... içinde bir yaşam var hareketini bile mi hissetmiyorsun sakın bebege kıyma elbet bir çözüm yolu vardır Rabbim kimseyi kaldiramayacagi yük ile imtihan etmez ama karnindaki o mücizeye sakın dokunma..

Eşimden daha olgun ve bilinçliyim diyorsunuz ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum sırf eşiniz size ilgi göstermiyor diye karnınızdaki canlıya kıymak nedir böyle düşünecektiniz neden girdiniz bu topun altına zaten anlamadığım nokta 19 yaşında neden evlilik yaparsınız sonra böyle mutsuz nesil çıkıyor ortaya daha kendinizi bile yeni yeni yetiştirirken birde bebek yetiştireceksiniz Allah akıl fikir versin ne diyim

Başlıkta 22 haftalık bir bebek için düşük yapmak istediğinizi belirtip nasıl yorumlar almayı bekleyebilirsin ki? Evlilikle ya da hayatla yaşadığın sorunlar seni bağlar, o bebeciğin bunlarla hiçbir ilgisi yok. Bakamayacağını düşünüyorsan da lütfen o yavruya bir zarar verme, doğumdan sonra devlete teslim et bari. Aç yotube da 22 haftalık bebek nasıl bir şey oluyor izle bakalım, düşürmek için yardım istediğin insan ne yapıyor içeride bir bak.

Gece gördüm konuyu yazmadan geçemedim, çok kötü hissettim okuyunca. Tamam annelik duygusu hamile kalınca otomatik yüklenmiyor ama bu kadar da değil ya

Allahım çocuğumuza yazdıysa bozsun. Büyük konuşmaktan korkarım ama nasıl tepkisiz kalayım şimdi. Bu nasıl bi akıl çocukken evlenip üstüne hamile kalıp kendi bebeğini öldürecek kadar iğrenç bi ruha sahip olmak. 19undaymış 22 haftalık hamileymiş sevgiliyken daha çok ilişkisi olmuş. Senin kocan pedofili sapığın teki. Video izlese ne olmuş en masum davranışı o. İğrenç ruhlu sapıklar. Allah o yavruyu kurtarsın sizden. Keşke sadece hak edenler anne olsa gerçekten şu doğanın düzeni çok acımasız. Umarım iyi bir aile evlat edinir o yavruyu ileride yüzüne bile bakmaz senin

Kendine bişey olsa en ufak üzülmem. Umrumda değil. Bebeğe üzülürüm sadece. Çok sinirlendim boğazım kurudu öfkeden

Çok sakin vicdanlı yorum yapmışsınız valla ben öyle olamıyorum gerçekten çok öfekiliyim

Aklım almıyor ben beş aylık bebeğimi kaybettim bir gecede gördüm ufacık insan ya kendimi kaybettim beraber ölseydim dedim. Annelik bumu lan bumu!! İki kociş ilgisi yok diye karnındaki canlıyımı yok etmek!!
Allah yardımcın olsun kuzum gerçekten duygularını çok iyi anlıyorum. Ben de titriyorum sinirden şu an. Gece görmedim iyi ki. Dünyanın acımasızlığını düşünür uykum kaçardı. Allahım sevdiklerimizi tüm masum çocukları korusun. Ne kötü insanlar var aramızda

Benim iyi bir anne olacagimdan adim kadar eminim bu sizi ilgilendirmez beni endiselendiren konu babasinin baba olup olamayacagi
Çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın sen iyi anne olacakmış. Çocuğumu düşürmek istiyorum yazan sen değil misin. 22 haftalık bebekten kurtulmak istemek canilik değil mi. Nasıl iyi anne olunuyormuş böyle. Çok korkuyorum senin gibi insanlardan. Biz üniversite öğrencisiydik senin yaşında. Tatillerde anne yemeği yiyeceğiz diye mutlu olurduk. Çocuktuk daha. Gençliğimizi yaşadık. Sevgilimiz de oldu okuduk da. Önce kendi ayaklarımızın üstünde durup zamanı gelince de evlendik. Ne berbat bi hayatın var senin acıyorum sana. Hiç bişey yaşamadan çocukluğunu gençliğini yaşamadan evlenmişsin. İnan ki kınamazdım dua ederdim sana yavruna sahip çıksaydın. Ama karnındakinden çıkarıyorsun bu berbat hayatının faturasını. Zerre merhametim yok sana

Birçok kişi söylemiş ama 22.haftada artık düşük olmuyor. Hatta kafanıza göre kürtaj bile olamıyorsunuz. Hadi çocuk istemiyordunuz da 22.haftaya kadar aklınız neredeydi?
Şu saatten sonra yapacağınız herhangi bir şey ölümünüze bile sebep olabilir, hem cinayet hem intihar..!

Ustelik sonrasinda kapilarda yatti beni affet diye bir kere bile dönüp bakmadim yuzune...evladimin sacinin bir telini degismem bir milyon kocaya....kocada neymis
Yavrunuzla bir ömür mutlu olun inşallah.
Bende bu konuyu okuyunca çok kötü oldum o doğum anı evladımı ilk ve son kez görüşüm geldi gözümün önüne. Dedim nasıl ya nasıl bu yapmayı bırak bunun düşüncesi bir annenin aklına nasıl gelebilir?
Şimdi geçti değil mi yavrunuzla mutlu mesut huzurlu bir hayat kurdunuz hepte böyle devam eder inşallah ilahi adalet şaşmaz.

Evet korkunç bir başlık düşünce daha da korkunç fakat gelen yorumlar da bir o kadar acımasız hepimizin acıları, kayıpları var bunları başkalarına nefret kusarak dindiremeyiz ki
Evet evet aynen bir can yitip gitmesin diye çabalamak nefret kusmak oldu aynen haklısınız..

Kardeş bak ilk konuyu yazdığında eşim ilgisiz ya hamilelikten sonra iyice uzaklaşırsa benden dedin. Çocuğu zaten istemiyordum öylece oldu dedin. En sonda yazdın ki ben bu bebeği nasıl düşük yapabilirim? Neyin ardımı neyin akıl alması neyin iyi niyetliliği bu?? Üyeliğide pasifleştirmisin.yine diyorum Allah o yavrunun yardımcısı olsun.

Aminnn canım aminnn.

madem böyle bi niyetin var yasal sınırlar içinde niye sonlandırmadın ? bu saatten sonra buna düşürmek istiyorum denmez katil olmak istiyorum denir.

Psikolojik yardım al onu da yapamıyorsan ailenden destek al cocugun günahı yok o istemedi bu dünyaya gelmek için aklını başına topla esinle anlaşamıyorsun diye çocuğu gözden çıkaramazsın çıkaracak birisi varsa o da kocan anladın mı.Saglikli düşün.

Ben yıllarca tüp bebek hemşireliği yapmış ve şuan bebek bekleyen bir anne adayıyım. Öncelikli olarak fiziksel olarak ne yaparsan yap bebeğin doğmak istiyorsa doğacak bu sadece sana zarar verir. Benim eşimde ilgili değil. İş adamı olduğu için evi otel gibi kullanıyor sürekli işte ve benimle pek ilgilenmiyor ama bu durum bende çocuğuma daha çok bağlanma ile sonuçlandı. Sen de evladına sıkı sıkı sarıl. Eşin ister ilgilensin ister ilgilenmesin. O bebeği sen istedin eğer istemeseydin 10. Haftada kürtaj olurdun. Hiçbir kadın evladını kocası için doğurmuyor.

Ustelik sonrasinda kapilarda yatti beni affet diye bir kere bile dönüp bakmadim yuzune...evladimin sacinin bir telini degismem bir milyon kocaya....kocada neymis
Kızınızla ilişkisi nasıl peki şuan? Babasıyım ben onun diye geziniyordur eminim ortalıklarda.

Bu arada ogünden sonraki hikayenizi de çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…