- 12 Ağustos 2022
- 8
- -30
-
- Konu Sahibi Sem1ram1nta
Benim iyi bir anne olacagimdan adim kadar eminim bu sizi ilgilendirmez beni endiselendiren konu babasinin baba olup olamayacagiDilerim Allah'tan o çocuk sağ salim doğar. Sizden kurtarılır.
Allah razı olsun.
Ya daha 19 yaşında yeni yeni hayal kurmaya başlar insan ne evliliği gözünü seveyim ya. Kocaya ceza olsun diye sırf bu yüzden nasıl kıymayı düşünür o cana ya.
Benim iyi bir anne olacagimdan adim kadar eminim bu sizi ilgilendirmez beni endiselendiren konu babasinin baba olup olamayacagi
O yüzden babasına kızıp düşük yapmak istedin 22 aylık bebeği! Hayatımde senin kadar iyi anne görmedim bravoooBenim iyi bir anne olacagimdan adim kadar eminim bu sizi ilgilendirmez beni endiselendiren konu babasinin baba olup olamayacagi
Aksine ben cok uyumlu biriyimdir hayatim sadece buraya yazdiklarimdan ibaret degil bu zamana kadar esime her konuda fedekarlik yaptim ama karsiligini alamamak üzüyor ayrica bekarkende laylaylom bir hayatim yoktu mevzu sorumluluk alip alamamak degil ben olgun biriyim üstesinden gelebilirim ama huzursuz olmak canimi sıkıyorKocasına ceza vermeyi düşündüğünü sanmıyorum.
Aile evinde , ev masrafları ve sorumluluklarından uzak büyümüş olabilir.
Evliliğin de sevgililik süreci gibi olacağını düşündüyse ; gerçeklerin farklı olmasını kabullenememiş olabilir.
Ve şimdi de daha fazla sorumluluk yolda. Sorumluluktan kurtulup , bekar günlerine dönme isteği olabilir.
Benim iyi bir anne olacagimdan adim kadar eminim bu sizi ilgilendirmez beni endiselendiren konu babasinin baba olup olamayacagi
Haklısın bunlara katılıyorum ama hiç biri bebeğin canına kast etmeye sebep olamaz.Kocasına ceza vermeyi düşündüğünü sanmıyorum.
Aile evinde , ev masrafları ve sorumluluklarından uzak büyümüş olabilir.
Evliliğin de sevgililik süreci gibi olacağını düşündüyse ; gerçeklerin farklı olmasını kabullenememiş olabilir.
Ve şimdi de daha fazla sorumluluk yolda. Sorumluluktan kurtulup , bekar günlerine dönme isteği olabilir.
Huzursuz olacağıma öldüreyim bebeği gideyim dedin yani olgunmuş neyin olgunluğu bu vücutmu? beyin olgunluğu bu değil bilesin.Aksine ben cok uyumlu biriyimdir hayatim sadece buraya yazdiklarimdan ibaret degil bu zamana kadar esime her konuda fedekarlik yaptim ama karsiligini alamamak üzüyor ayrica bekarkende laylaylom bir hayatim yoktu mevzu sorumluluk alip alamamak degil ben olgun biriyim üstesinden gelebilirim ama huzursuz olmak canimi sıkıyor
Haklısın bunlara katılıyorum ama hiç biri bebeğin canına kast etmeye sebep olamaz.
Yeter artik yargılamak yerine biraz anlamaya calissanizHuzursuz olacağıma öldüreyim bebeği gideyim dedin yani olgunmuş neyin olgunluğu bu vücutmu? beyin olgunluğu bu değil bilesin.
Kesinlikle öyle..Elbette hiç bir sebep bu konuyu ve konu başlığını mazur gösteremez.
Kesinlikle öyle..
Ben iyi değilim sakinleşmeye gidiyorum.
Şu dünyada seni en son anlayacak olan insanlardanım. Bebek sahibi olamayan gecelerce dua eden ve bebeğini istemeden kaybeden annelerdenim. Allah ım o bebeğin yüzüne baksın sizinle kalmak ya da kalmamak hakkında hayırlısını versin o yavrunun..Yeter artik yargılamak yerine biraz anlamaya calissaniz
Amin. Kimse yaşamasın zor. Çok sağolun desteğiniz içinÇok üzücü bir kayıp yaşamışsınız. Allah tekrarını göstermesin, evlat acısıyla kimseyi sınamasın.
Gecmis olsun Allah sizede nasip eder insallah baskada birsey demek istemiyorum sizeŞu dünyada seni en son anlayacak olan insanlardanım. Bebek sahibi olamayan gecelerce dua eden ve bebeğini istemeden kaybeden annelerdenim. Allah ım o bebeğin yüzüne baksın sizinle kalmak ya da kalmamak hakkında hayırlısını versin o yavrunun..
Zor. çünkü ben koca koca diye zırlamadım. İlgisizliğiyle, değersizleştirmesiyle, ilk şiddetinde koydum kapının önüne. Önce oğlumu kaybettim bir ay sonra da sözde yuvamı. Kocamı demiyorum niye biliyormusun çünkü bir önemi yok! Ve ben senin yerindr olsam ne yapardım biliyormusun basardım tekmeyi o kocaya aslanlar gibi giderdim ailemin yanına çocuğumu doğurur hayatımı yaşardım yavrumla.Gecmis olsun Allah sizede nasip eder insallah baskada birsey demek istemiyorum size
Burada bebeğinizin ne suçu var ki sadece size muhtaç bir canlı taşıyorsunuz kendisi de seçmedi sizin çocuğunuz olmayı genetik bir problemi yoksa zaten yasal değil kendiniz de kafanıza göre ilaçlar vs başka yöntemlerle düşürmeye çalışmayın derim kendi canınızdan sağlığınızdan olursunuz iki gün sonra eşiniz ile barışirsiniz bebeğinizin sağlığı ile oynarsınız imkaniniz varsa ailenizin yanında kalın bir süre belki iyi gelir22 haftalik hamileyim 1yillik evliyim
Aglayarak okuyorum suan...tüylerim diken diken oldu...26 yasindaydim bebegim 3 aylikti sözde babasi ayrilmak istediginde...agir gelmisti cunku bebek sorumlulugu...kucagimda sari tulumuyla bebegimle evden cikacagim zaman ccok dua ettim kal desin diye...askindan öldügümden degil cok korktugumdan...hayattan korktugumdan ustelik arkamda duracak bir babam yoktu....sonuc 11 yasinda hayatimin anlami bir evladim var asla neden dunyaya getirdim demedim asla...bu dunyaya gelsem yine anne olurdum dedim hayatimin ej dogru ve en degerlisi evladim dedim....biz birlikte buyuduk...hee babasi olacak adam hala tek basina duzensiz bir hayatta surunup duruyo ilahi adaletZor. çünkü ben koca koca diye zırlamadım. İlgisizliğiyle, değersizleştirmesiyle, ilk şiddetinde koydum kapının önüne. Önce oğlumu kaybettim bir ay sonra da sözde yuvamı. Kocamı demiyorum niye biliyormusun çünkü bir önemi yok! Ve ben senin yerindr olsam ne yapardım biliyormusun basardım tekmeyi o kocaya aslanlar gibi giderdim ailemin yanına çocuğumu doğurur hayatımı yaşardım yavrumla.
Uzulmeyin belkide hayirlisi boyleydi sizin icin gercketn cok uzgunum ama ben koca koca diye zirlamiyorum dedigim gibi ortada klma gibi bir korkum yok sadeve bebegim icin gelecek kaygisi yasiyorum ona babasiyla birlikte mutlu bir hayat yasatmak isterim elbwtte ama cok aradayim ailemdd suan zor zamnalardan geciyor annem kanser tekrar yenden amaliyet oldu benim yanimda kaliyor onlara birsey hissettirmiyorum bu konuyu acip kendi derdimle sıkmakda istemiyorum buraya yazip birazda olsa büyuklerimden yardim akil fikir alirim diye düşünmüştüm ama kendimi yanlis ifade ettim galiba inanin ben acimasiz birisi degilim.Zor. çünkü ben koca koca diye zırlamadım. İlgisizliğiyle, değersizleştirmesiyle, ilk şiddetinde koydum kapının önüne. Önce oğlumu kaybettim bir ay sonra da sözde yuvamı. Kocamı demiyorum niye biliyormusun çünkü bir önemi yok! Ve ben senin yerindr olsam ne yapardım biliyormusun basardım tekmeyi o kocaya aslanlar gibi giderdim ailemin yanına çocuğumu doğurur hayatımı yaşardım yavrumla.
Ustelik sonrasinda kapilarda yatti beni affet diye bir kere bile dönüp bakmadim yuzune...evladimin sacinin bir telini degismem bir milyon kocaya....kocada neymisAglayarak okuyorum suan...tüylerim diken diken oldu...26 yasindaydim bebegim 3 aylikti sözde babasi ayrilmak istediginde...agir gelmisti cunku bebek sorumlulugu...kucagimda sari tulumuyla bebegimle evden cikacagim zaman ccok dua ettim kal desin diye...askindan öldügümden degil cok korktugumdan...hayattan korktugumdan ustelik arkamda duracak bir babam yoktu....sonuc 11 yasinda hayatimin anlami bir evladim var asla neden dunyaya getirdim demedim asla...bu dunyaya gelsem yine anne olurdum dedim hayatimin ej dogru ve en degerlisi evladim dedim....biz birlikte buyuduk...hee babasi olacak adam hala tek basina duzensiz bir hayatta surunup duruyo ilahi adalet