arkadaşlar bende sat 7 ağustosta gebe kalmıştım ama ekimde boş gebelik sebebiyle kürtaj yapıldım kürtaj sonrası tekrar o ay hamile kalmışım öğrendiğimin 2. günü gribal enfeksiyon ve yüksek ateşle bu bebişimi de kaybettim şimdi yine düşük yapıyorum moralim çok bozuk
bende daha varlığını öğrendiğim ilk gün kan testi değerim düşük olduğu için düşeceğini anladım ve adet oldum adetle birlikte düştü gitti bebişim ... o mutlu günü sadece 1 gün tadabildim.Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler verir inşallah kızlar hepimize...hiç korunmana gerek yok dedi dr bakalım ne olacak bu ay adet günüm 20 ocak inşallah olmam Allahım...:)
kizlar bende 2 ay once 6 haftalik hamileyken dusuk yaptim... bu ay ise bu haftalarda adet olmam gerekiyordu fakat kanamam cok farkli koyu kahve tarzinda ve leke seklinde hic normal degil yani... 5 gun once test yaptim negatif cikti ustune gorme denilen seymi diye merak ediyorum ama lekelenmem 6 gundur devam ediyo kafayi yiycem ya bakalim yarin inslh bir doktora gideyim diyorum hamile olupta tekrar dusuk yapicam diye cok korkuyorum
hayir canim kurtaj olmadim parca kalmadigi icin gerek yok dedi doktor bugun sancim var kanamamda artti sabah ilk is doktora gidicem umarim yine dusuk yapmiyorumdur
kizlar bende 2 ay once 6 haftalik hamileyken dusuk yaptim... bu ay ise bu haftalarda adet olmam gerekiyordu fakat kanamam cok farkli koyu kahve tarzinda ve leke seklinde hic normal degil yani... 5 gun once test yaptim negatif cikti ustune gorme denilen seymi diye merak ediyorum ama lekelenmem 6 gundur devam ediyo kafayi yiycem ya bakalim yarin inslh bir doktora gideyim diyorum hamile olupta tekrar dusuk yapicam diye cok korkuyorum
cnm mrb kader arkadasım benım:a015: bende 2 ay once dusuk yapmıstım. bende kurtaj olmadım normal yolla dusurdum. yaklasık 2 haftalıktı. ve 50 gunun ustune adet oldum. dusukten sonra adet gecıkmesı normalmıs dıyolar.
hepinize geçmiş olsun diliyorum, bende düşük tehlikem var inşallah bundan sonra sizin ve benim için hayırlısı olur. sizi bu konuda destekliyorum moral ve motivasyon birbirimize destekle bi çok şeyi aşabiliriz. herkeze stresten uzak mutlu ve sağlıklı yaşam diliyorum inşallh allhaın izniile hepiniz hamiş olur bebiş sahibi olursunuzzzzzzinşallahhhhhhhh
Arkadaşlara Bende Ikinci Düşüğümü Yapilan Tahlillerde Bi Sorun Yok Genlere Bakilmasi Gerekmiş Böyle Bi Sorunla Karşilaşan Varmi Sonuç Ne Oldu Lütfen Benimle Paylaşsin çok ümitsizliğe Kapiliyorum
Nergis Benim 3 Tüp Kan Aldilar Senin Kaç Düşük Oldu şimdi Hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?