Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Iki Bebeğimde Iki Aylikti Kürtajla Alindi
insallah en kisa zamanda anne olursunuz hayirlisiyla .inan sizler anne olmayi o kadar hak ediyosunuzki.rabbim insallah dualarinizi duyar hepinizi cok optumŞenizkizlar gelin burasi bizler icin olsun.iki kere bebislerimi kaybetmis biri olarak birbirimize destek olacagimizi dusunuyorum. hislerimizi umutlarimizi tedavi yontemlerimizi kisacasi bu konuyla ilgili herseyimizi paylasalim sizlerle konusarak kendimi daha ii hissedebilecegimi dusunuyorum bekliyorum hadi gelin...
Canim Lora Yaziyorum Siteden Kaynaklaniyor Sanirim Rumuzunun Ismi Yaziliyor Ablani Tebrik Etmek Isterim Ben Artik çok Tedirgin Oluyorum Tahliller Peşinde Geziyorum üçüncüye Cesaretim Kalmadi öncelikle Aklimdan Silmem Gerek Gene Düşerse....kelimelerini Bir Süre 1 Yil Felan Ara Vermek Istiyorum Ablanin Ne Kadar Zaman Sonra Bebeği Oldu
Nergiscim Ben Eskişehirde Oturuyorum Dr Dediki Buradaki Tahliller Yetersiz Gelebilir Ben Seni Büyük şehirlere Gönderip Orada Genlerine Bakilsin Daha Detayli Kan Tahlilleri Yapilsin 3.bebeği Düşünmeden önce Dedi Canim Ablanin 2 Düşük Yapmasinin Sebebi Belli Oldumu Inşallah Allah Bizede Sağlikli Bebek Nasip Eder.
senağlamaBenimde rahmimde problem var doktorum ameliyat olmadan hamile kalmamı yasakladı.Yoksa kesinlikle düşük yaparsın dedi.senağlama
Loracim Bugün Bazi Kan Tahlillerimi Aldim Biraz Kansizlik çikti Kürtajdan Olduğunu Düşünüyorum Dr Kan Ilaçlari Kullanmami Istedi Canim Sen Ne Ilaçlari Kullanmaya Başlayacaksin Bende Iyice Araştirmadan Hamile Kalmak Istemiyorum Rahim Iyice Yipraniyordur Kürtajdan Diye Düşünüyorum
loracım tahlil sonuçlarını aldınmı canını sıkan birşey yoktur umarım iyi haberlerini bekliyorum hayırlısıyla canım gen testleri ne kadar sürede çıkıyor haberin varmı geçmiş olsun
loracım tahlil sonuçlarını aldınmı canını sıkan birşey yoktur umarım iyi haberlerini bekliyorum hayırlısıyla canım gen testleri ne kadar sürede çıkıyor haberin varmı geçmiş olsun