loracım bende 15 gün önce dış gebelik sonucu kaybettim bebegimi yeni kendime geliom ama umutluyum bu ay olacaka olmazsa öbür ay biliyorum bu kadar isteyen kulunun hevesini kursağında bırakmazz rabbim umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın bizde teyze oluruz pes etmek yok
merhaba herkese çok geçmiş olsun .Bende aranızda yeni sayılırım bir iki konuya yazdım ama pek fazla yazmaya fırsat bulamıyorum hergün girip okuyorum ama bu aralar yıl sonu yılbaşı derken işlerim çok yoğun o yüzden sadece okuyup kapatabiliyorum.
Bende 11 kasımda kimsayal gebelik yaşadım 5 haftalık bebeğim düştü.Kürtaj olmadınm kendi düştü. Ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim Allahın bir bildiği vardır dedim. Şu an 2 adetim geçti ve vucudumun çabuk topladığını söyledi doktorum .Düşükten sonra bile adetlerimi normal günlerinde oldum .kötü şeyleri sürekli düşünürsen beyin vucudu etkiliyomuş ve vucut kendini hazırlayamıyomuş yeni bir gebeliğe ben çok şükür çabuk atlattım bu olayı ve şimdi 2. bebeğim için yarın doktora gidicem. yumurtlama günlerimi hesaplıycak.
Dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin.Güzel düşünün her zaman için iyi düşünün. Geçmişle yaşarsanız geleceği göremezsiniz hep bunu düşünün. ALLahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
selam arkadaslar bende kasım 18 te bebeışımı dusurdum. kurtaj olmadım kendılıgınden dustu dr um bana 3 ay korunmamı soyledı. su an 2 ay olacak. ve bebışı cok ıstıyorum
bu ay korunmasam yanı ıllakı 3 ayı beklemelımıyım bana yardımcı olurmusunuz senağlama
oncelikle gecmis olsun cnm benim ilk dusugum kurtajsiz oldu o yuzden doktor beklemene gerek yok demisti iki ay olmus sonra bende 3. ayimda hamile kaldim ama sanirim bende kanla ilgili bi problemim var isallah senin saglikli bir bebisin olur
saol cnm. aslında dr um kuttaj olmazsan bekelemene gerek yok demıstı. sonra yanı dusukten sonra bı 3 ay beklesen ıı olur dedı bende buyuk bı ıhtımalle bu ay deneyecem herseyın hayırlısı artık...
kendini sakin strese sokma canim hamileligi hic dusunmemeye calis herseyi oluruna birak bak ozaman nasil olacak umarim bu ay guzel haberlerle gelirsin senin icin dua edecem cnm
selam 3 yaşında bir oğlum var ama bende 4 ocak ta düşük taptım henüz çok yeni fakat bir süre sonra yeniden bebek sahibi olmak istiyorum
selam oyek. öncelikle geçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrar hamiş olursun . dr un ne kadar beklemeni soyledi cnm.
04 ocak akşamı düşük yaptım 8 haftalıktı bebeğim aniden sancılandım hastaneye giderken yolda olan oldu ve gittiğimizde sadece su kesesi kalmıştı doktorum operasyondan önce birsürü test yaptı ve çok sağlıklı olduğumu 1 sonra yeniden hamile kalmam için sorun görmediğini söyledi ve yarın tekrar kontrole gideceğim düşük yapalı bugün tam bir hafta oldu
cnm gercekten cok uzuldum cok zor bı durum bende 2 ay once dusuk yaptım kurtaj olmadım kendılıgınden dustu senınde sanırım boyle oldu ama dr bana 3 ay bekle dedı bende kararsız kaldım tabı beklesemmı dıye
cnm gercekten cok uzuldum cok zor bı durum bende 2 ay once dusuk yaptım kurtaj olmadım kendılıgınden dustu senınde sanırım boyle oldu ama dr bana 3 ay bekle dedı bende kararsız kaldım tabı beklesemmı dıye
canim ya cok uzuldum inan seninkiler neden dusuyormus peki 5 dusuk hicte az degilmis arastirma falan yapilmadimi bide 5.5 aylik diyosun ya bu daha cok zor eminim ne kadar kotu gunler gecirmissindir ama ben inaniyorum canim bebisini en kisa zamanda kucagina alacaksin senin icin dua edecem
canım bence az bir süren kalmış 2 ay olmuş düşük yapalı sabret 1 ay daha keşke bekleseydim dememek bizim elimizde bu durumda herşeyin kötüsünü düşünelim ama iyisi olsun inşallah.üstelik kürtajda olmamışsın daha sağlıklı bir bebiş geleceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?