duygu canim benim ilk dusugum senin gibi oldu ama ikincisinde kurtaj oldum isallah bu ay mutlu haberlerini aliriz cnm sakin strese girme ben ilk ay strese giriyordum olmayinca kendi haline birakiyordum ve o ay hamile kaliyordum sende oyle yap cnm cok takma kafana bak gor isallah tekrar bebisine kavusacaksin hayirlisiyla
duygu canim benim ilk dusugum senin gibi oldu ama ikincisinde kurtaj oldum isallah bu ay mutlu haberlerini aliriz cnm sakin strese girme ben ilk ay strese giriyordum olmayinca kendi haline birakiyordum ve o ay hamile kaliyordum sende oyle yap cnm cok takma kafana bak gor isallah tekrar bebisine kavusacaksin hayirlisiyla
canım bende ilk bebeğimi düşürmüştüm 6 haftalıktı temmuzda kürtaj oldum.ama umudumu yitirmedim ve şimdi 9 haftalık hamileyim.bununda başında aynı şeyler oldu ama çok şükür atlattık dedi doktor.ayrıca ben kürtaj olduktan sonra doktorum bana sen kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yap çocuğunu dedi.şu kadar bekle falan demedi hatta kürtaj olduğum ay dan adetin geçince yapabilirsin dedi.ama senin doktorun bekle demiş bence bekle bişey olmasa bekle demezdi sanırım.inşallah sende hamiş olursun bi gün.
18 haftalıkken kalbinin durması sonucu bebeğimi
kaybettim. Yaşanılan üzüntü tarifsiz elbette ama
yeni bir heyecan bu üzüntüyü hafifletecek inşallah.senağlama
slm hanimlar ben de sizdenim yaklasik 1 hafta once düsük yaptim ilk bebegimdi o yuzden cok üzüldüm,hala kafamdan atamiyorum oysa hersey cok guzel olacakti bebegimin gelisiyle ama kismet olmadi maalesef karnimda gördüm ama kucagimda göremedim.benimki 7 haftalikti,rahime yerlesemediginden dolayi ölmüs ondan kurtaj oldum.kismet degilmis,vardir bir yahir deyip unutmaya calisiyorum ama gene de olmuyor,cok etkiledi beni galiba bu olayi hic unutamayacagim...Allah hepimnize benim gibi düsük yapan arkadaslar hayirlisiyla bebek versin de unuttursun bu olaylari insallah.sevgilerrr
selam arkadaslar bende kasım 18 te bebeışımı dusurdum. kurtaj olmadım kendılıgınden dustu dr um bana 3 ay korunmamı soyledı. su an 2 ay olacak. ve bebışı cok ıstıyorum
bu ay korunmasam yanı ıllakı 3 ayı beklemelımıyım bana yardımcı olurmusunuz senağlama
CANIM BENDEDE 2 AY DOLDU YANİ 2.ADETİMDE BİTTİ 3 AYI BEKLEMK İSTEMİYORUM BİDE KALMASI İÇİN ZAMAN BEKLERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM KENDİNİ İYİ HİSSEDİYORSAN BENCE BEKLEME DERİN CANIM SEVGİLERRa.s.
cnmcım bende dusukten sonra ıkı ay gectı ama bır defa adet oldum yanı adetım 50. gunde oldu dıyeyım. gec oldu. dusukten sonra gecıkmesı normal dıyolar ama. acaba 2. reglımıde beklememmı gerekıyoo.
arkadaşlar 04 ocakta düşük yaptım yarın kontrolüm var muayeneden korkuyorum bilgisi olan varmı
neden olacak arkadaşım canım yanacak mı diye?
yoksa ultrason la ise problem yok tabiiki
arkadaşlar 04 ocakta düşük yaptım yarın kontrolüm var muayeneden korkuyorum bilgisi olan varmı
18 haftalıkken kalbinin durması sonucu bebeğimi
kaybettim. Yaşanılan üzüntü tarifsiz elbette ama
yeni bir heyecan bu üzüntüyü hafifletecek inşallah.senağlama
cnmcım bende dusukten sonra ıkı ay gectı ama bır defa adet oldum yanı adetım 50. gunde oldu dıyeyım. gec oldu. dusukten sonra gecıkmesı normal dıyolar ama. acaba 2. reglımıde beklememmı gerekıyoo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?