yok canim sorun degil ne bileyim birden boyle kendimi sorguya cekilmisim gibi hissettim:))))) neyse canim bak ben gecen sene agustos ayinda yanlislikla aslinda istemeden hamile kalmistim o duyguyu tadincada bi daha birakamadim ve hevesim hemen kursagimda kalmisti eylulde dusuk yaptim sonra bir adet suresi sonrasi tekrar hamile kaldim yani kasim ayinda oda aralikta dustu malesef anlayacagin hic ara vermedim hicte korunmadik halada oyle ikinci dusukten bu yanada yani iki aydir yine korunmuyorum ve beklemedeyim aslinda benim icin cok erken cunku dusuk riskim yine var ama ben dayanamiyorum iste allahtan olursa olsun diyorum bide doktorum hamile kalsanda ona gor igneler verecez dedi o yüzden icim rahat hihhh iste hepsini anlattim heralde eksik bisey kalmadi oh be ben de rahatladim valla
arkadaşlar bende geçen ay düşük yapmıştım acaba bu ay hamile kalma şansım ne kadar sizce bileniniz varmı düşükten sonra en erken ne zaman hamile kalabilirim.daha bebğimin kalp atışları bile başlamamıştı ama düşük yaptım...
çok teşekkürler lora çok soru sorduğum için tekrar kusura bakma sorguya çekmek tabikide haddime deil ama dediğim gibi ben daha tecrübesizim bu konuda ve ben bu travmayı atlatamadım henüz çok yeni benzer şeyler olunca kendime yakın hissettim bi anda çünkü sanıyordum ki ilk duyduğumdan beri sadece bu olay başına gelen tek insan benim ve çok yalnız hissediyorum kendimi tamamen bu yüzden bilgi almak amaçlıydı paylaştığın için saol herşey gönlünce olur inş.en kısa zamanda artık hakkın olan bebeğine kavuşman dileklerimle
arkadaşlar bende geçen ay düşük yapmıştım acaba bu ay hamile kalma şansım ne kadar sizce bileniniz varmı düşükten sonra en erken ne zaman hamile kalabilirim.daha bebğimin kalp atışları bile başlamamıştı ama düşük yaptım...
merhaba bedef aynı durumu bende bu hafta yaşadım ama ben atlatamıyorum sen ne yaptın nasıl toparlayabildin mi kendini psikolojik olarak bana bi yol gösterirmisin?gerçi sen soru sordun soruna bende bir soru daha eklemiş oldum ama bana doktor 2-3 ay korun dedi yarın doktora gidicem düzelme varmı rahimde diye iyice sorucam bakalım bende inşallah seninde en kısa zamanda olur bebişin dualarımızı eksik etmeyelim
bedescim kurtaj olmusmuydun canim
hayır canım olmadım.dr gerek görmedi çünkü bebk çok küçüktü belki 3 belki 4ünçü haftasındaydı gendiliinden düşmesini bekledi.ve kanamam devam edinde iğne verdi öyle temizlendi yani son ultrasonda iyi çıktı herşey normal dedi.geçen ay bana ikinci ayda kalırsın demişti ama bende hiç korunmadım inşallah bu ay yine kalırım.ve inşallah bu sefer hiç bişi olmaz...
ben iki senedir istiyordum bebiş.eşimde varikosel çıktı geçtiğimiz yaz.ben kendimi şöyle toparladım canım .kendi kendimi dedimki.''ya niye üzülüyorum ki en azından hamile kalabiliyorum en azından demekki eşim iyileşmiş.yine kalırım ve bu kez daha tedbirli davranırım diye diye kendimi toparladım canım.gerçekten en azından anne olabileceğimiz biliyoruz değilmi ya hiç olamayanlar ne yapsın ve içim çok rahat iki senenin sonunda hamiş olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu ama malesef bu 5 gün sürdü bu 5 günün sonunda değerlerim düşmeye başladı ve zaten kanamam vardı anlamıştım kendimide hazırlamıştım...yani gerçekten arkadaşım başta sağlık çok önemli sağlıklıysan herşeyin olur...
ben çıkıyorum arkadaşlar yatıyorum artık herkese iyi geceler ve sağlıklı günlerrrrrrr.....
.1.5yıl once dusurmustum onu daha dogrusu ben dusurmedım boylesı hem onun ıcın hem bızım ıcın daha hayırlısı olacagı ıcın kalbı durdu.gelısımı durdu.ve kurtaj oldum. 6 ay korunmamızı tavsıye ettı dr.1 yıldır ne ugraslar verdım daha dogrusu verdık.dr hala bırkere oldu olmaması ımkansız dıyor.ama benım umutlarım tukendı.bır yerlerde yanlıs yapıyoruz ama nerde bulamıyorum...ısyan etmıyorum.yınede herseyde bır hayır arıyorum.....
.1.5yıl once dusurmustum onu daha dogrusu ben dusurmedım boylesı hem onun ıcın hem bızım ıcın daha hayırlısı olacagı ıcın kalbı durdu.gelısımı durdu.ve kurtaj oldum. 6 ay korunmamızı tavsıye ettı dr.1 yıldır ne ugraslar verdım daha dogrusu verdık.dr hala bırkere oldu olmaması ımkansız dıyor.ama benım umutlarım tukendı.bır yerlerde yanlıs yapıyoruz ama nerde bulamıyorum...ısyan etmıyorum.yınede herseyde bır hayır arıyorum.....
böyle umutsuzluğa kapılmakta haklısın ama en azından orda bir bebek oluşmuş benim sadece boş bir kese vardı vücud onu attı zaten bir kaç gün içinde asıl belkide benim hiç bebeğim oluşmucak bu kese içinde senin bi daha olma şansı yüksek çünkü bebeğin oluşumunu görümüşler
tebrikler şampiyon inşallah ALLAH kucağınada almayı nasip etsin. arkadaşlar benim bir sorum olacak ben kürtajdan sonraki il reglim cuma günü başladı ama az ve iki gün bide adetten önce göğüste ağrı olur adet bitimi geçerdi am bu defa öyle olmadı göğüslerdeki hassaiyet hala devam ediyor ve mide yanması sizce neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?