İnşallah arkadaşlar.Allah hepimizin gönlüne göre versin..Hiç bir sorun yok. Büyük bir ihtimalle psikolojik. Sanki içimden bir his bu sıralarda hamile kalacakmışım gibi geliyor.Birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim..Başkalarının yaptığı dua daha iyi gelirmiş..
İnşallah arkadaşlar.Allah hepimizin gönlüne göre versin..Hiç bir sorun yok. Büyük bir ihtimalle psikolojik. Sanki içimden bir his bu sıralarda hamile kalacakmışım gibi geliyor.Birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim..Başkalarının yaptığı dua daha iyi gelirmiş..
bende 4 ay önce 8 haftalık bebegimi düşürdüm bu aya yeniden hamile kalmak istiyorum umarım hamile kalırım.sanada geçmiş olsun çok zor biliyorum
bende 4 ay önce 8 haftalık bebegimi düşürdüm bu aya yeniden hamile kalmak istiyorum umarım hamile kalırım.sanada geçmiş olsun çok zor biliyorum
arkadaşlar merhaba,bende 1 yıl önce 6 haftalık bir düşük yaptım,9 aydır da bekliyorum ancak henüz hamile kalamadım,bu durum düşüğün verdiği acıyı ikiye katladı malesef...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
geçmiş olsun.bende düşük yaptım.kürtaj oldum.ve çok zor hamile kaldım.ama allah verince veriyo canım.inancını yitirme. asla çocuğum olmaz sanıyodum rabbim verdi şükür.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.anne olmak isteyen herkes inşallah rabbim bekletmeden isteyenleri anne yapar
sermuscum oncelikle gecmis olsun sakin umudunu yitirme tatlim goreceksin bak en kisa zamanda sende hamis olacaksin lora demisti dersin
sağol loracım,ama artık kabullendim sanki bu durumu,inşallah sağlıkla bir an önce yeniden hamile kalabilirim...
Rabbim meleklerimizi önce bize veriyo sonra alıyo.Sabrımızımı deniyo isyan edip etmiyceğimizimi sınıyo.Vardır elbet bir bildiği verende o alanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?