B
barbybaby
Ziyaretçi
canim benim ya seni cok iyi anliyorum inan bende anlattigin seyleri yasamistim ama herseyi zaman cozuyor cnm ben testlerimi bile daha atmadim sakin umudunu kaybetme cnm allahin izniyle kisa sure sonra yeniden hamis olacaksin ve bu yasadigin kötü olaylari atlatacaksin bende buyuk bir depresyona girmistim ama insan zamala alisiyor ne olur cok fazla yipratma kendini hepsi yeni bebisinle gececek canim hersey gonlunce olsun tatlim
çok teşekkür ederim dileklerin için lora yazdıklarının hepsini takip ediyorum umut dağıtıyorsun arkadaşım ama işte şu an 3-4 gündür devamlı ağlıyorum ben ya tekrar olmassa diye tekrar olmama ihtimali varmı acaba benim bebek oluşumu hiç görülmedi doktor şüpheli bir kese demişti daaha sonra kürtaj olmadan kendiliğinden düşmüş ben farketmedim çok küçük olduğu için sanırım 8mm çapında demişti ne kadar zaman beklemem gerekiyor ki acaba kafam allak bullak inan senağlama benim eşimde doktor ama kadın doğum uzmanı deil fakat oda şokta henüz ne yapabillceğini bilemez durumda ben zaten gurbetteyim şu an eşimin iş dolayısıyla burda kimsem yok bana yardım edin lütfen