aslında teyzemin kızında aynısı oldu iki gün az adet oldu onu ben ikna ettim test yapmaya o yok canım olmaz regl oldum diyordu ve hamileydi ama onun canı ekşi şeyler istiyordu ondan şüphelenmiştim
düsükten sonra cok cabuk hamile kaliniyor canim benden soylemesi bende öyle olmustu bencede hic korunmana gerek yok ben ikincisinde kurtaj olmama ragmen doktorum korunmana gerek yok demisti rahim zaten kendini toparliyor isallah hamile kalirsin tekrar bu ay insan hamile kaldiginda hissediyor zaten simdide hep ruyamda bebekler goruyorum benimle konusuyorlar hep bir tanesi benim gobegimi oksayip benim icin dua etmisti allaha ve bana merak etme seninde yakinda saglikli bir bebegin olacak demisti inanmayacaksin ama düsük yaptigim zaman bile rüyamda görmustum benim rüyalarim ve hislerim cok kuvvetlidir bilmiyorum sizdede böyle seyler oluyormu
ilk hamileliğimde de mide yanması olmuştu ve düşük yapan arkadaşlar genelde ilk regl yoğun oluyor diyorlar ( dr da bana yoğun olur demişti) onun için ümitleniyorum yarın yaptırayım
selam bende 3 yıl içinde 3 düşük yaptım son düşüğüm temmuzda idi 1 aşılama denedik ondan sonra ve şuan hamileyim allah bu bebeğime sağlık versinn kan pıhtılaşması ile ilgili tedavi görüyorum bende allah herkesin yardımcısı olsunnn bebeğini kaybetmek zor bir olay kimseye yaşatmasın rabbimmm
tebrikler şampiyon inşallah ALLAH kucağınada almayı nasip etsin. arkadaşlar benim bir sorum olacak ben kürtajdan sonraki il reglim cuma günü başladı ama az ve iki gün bide adetten önce göğüste ağrı olur adet bitimi geçerdi am bu defa öyle olmadı göğüslerdeki hassaiyet hala devam ediyor ve mide yanması sizce neden olabilir
Merhaba Arkadaslar,
Bende 1 senenin icinde 2 dusuk yaptim. Allah'im bu aciyi kimseye gostermesin.
2 cisini ekimde dusurdum, 4 ay oldu vede hala atlatamadim bunu. Ne yapsam ne etsem aklimda hic unutamiyorum. Bazen bende karamsalliga dusuyorum ama Allah'imdan devamli guc vermesini istiyorum vede sabir. Her sabah uyandimda hep uzulerek kalkiyorum.
Cok korkuyorum 3cusude duser diye.
Allah nasip ederse bu ucuncusunu kucama alirim Insallah.Şeniz
Arkadaslar bana duva edin!!!!!!!!
bende geçen hafta 6 haftalık bebeğimi düşürdüm çok istiyordum ama olmadı kürtajdan sonra bir daha düşünmem gibi geliyordu bu gün içimde tekrar kıpırtılar başladı önümüzdeki pazartesi kontrolum var merak ettiğim şeyleri yazmışsın önümüzdeki ay hamile kalmanın bir sakıncası varmıdır veya kaç ay beklemek gerekiyor şu an hamilemisin kürtajdan sonraki adetin kaç gün sonra oldu biraz bilgi verirsen sevinirim teşekkür ederim geçmiş olsun
Merhaba
Benim dusuk sebebimde kan pihtisi aynen senin gibi canim. Ama daha ne olacak belli deyil yane aspirin turlu hap verirler onuda bilmiyorum. Haftaya carsamba gunu orenecem.
Senin dusuk sebebinle benim ki aynen herhalde???
Yane beklemekten baska secenem yok suan.
Merhaba
Benim dusuk sebebimde kan pihtisi aynen senin gibi canim. Ama daha ne olacak belli deyil yane aspirin turlu hap verirler onuda bilmiyorum. Haftaya carsamba gunu orenecem.
Senin dusuk sebebinle benim ki aynen herhalde???
Yane beklemekten baska secenem yok suan.
Her seyimi arastirdilar birsey cikmadi. Birtek kan pihtisi var ama ne verecekler onu haftaya orenecem.
Dusugum ne kadar zaman once oldugunu soylemediler.
Benim 1cisi kendi dustu 2.5 aylik
ikinciside tam dusmediginden dolayi (6 haftalik), geride kalan parcalari kurtajla aldilar.
Ben Hollanda'da kaliyorum ve pek de memnun degilim buranin hastanelerinden veya doktorlarindan. Hersey cabuk cabuk olsun istiyorlar ve bastan sama yapiyorlar.
Ucuncude duserse artik tedavimi Turkiye de yaptiracam (Insallah dusmes).
al benden de o kadar.
Benden iki kere kan aldilar
1cisinde 10 tup felan aldilar senin ki kadar cok degil
2cisinde az aldilar emin olmak icin yeniden bir baktilar kan pihtisi varmi yokmi diye.
Bende ne yapacami bilmiyorum artik umidim Allah'a kaldi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?