canim benim ya seni cok iyi anliyorum inan bende anlattigin seyleri yasamistim ama herseyi zaman cozuyor cnm ben testlerimi bile daha atmadim sakin umudunu kaybetme cnm allahin izniyle kisa sure sonra yeniden hamis olacaksin ve bu yasadigin kötü olaylari atlatacaksin bende buyuk bir depresyona girmistim ama insan zamala alisiyor ne olur cok fazla yipratma kendini hepsi yeni bebisinle gececek canim hersey gonlunce olsun tatlim
çok teşekkür ederim dileklerin için lora yazdıklarının hepsini takip ediyorum umut dağıtıyorsun arkadaşım ama işte şu an 3-4 gündür devamlı ağlıyorum ben ya tekrar olmassa diye tekrar olmama ihtimali varmı acaba benim bebek oluşumu hiç görülmedi doktor şüpheli bir kese demişti daaha sonra kürtaj olmadan kendiliğinden düşmüş ben farketmedim çok küçük olduğu için sanırım 8mm çapında demişti ne kadar zaman beklemem gerekiyor ki acaba kafam allak bullak inan senağlama benim eşimde doktor ama kadın doğum uzmanı deil fakat oda şokta henüz ne yapabillceğini bilemez durumda ben zaten gurbetteyim şu an eşimin iş dolayısıyla burda kimsem yok bana yardım edin lütfensenağlamasenağlama
canim benim ya bak soyle dusun bide ya bebek saglikli olmasaydi.öyle olsaydi daha cok uzulecektin dusunsene.ama isin hep olumlu yanindan bak belki allahin sevgili kulusundurki boyle bisey olmus seni inan cok iyi anliyorum aglayacaksin elbet ancak icini dokersin ama kendini yipratmadan ikinci icinde olumsuz dusunme her uc kadindan biri dusuk yapiyor cnm sagliksiz bebekler dusermis ve ben sana hic korunma derim kurtaja gerek kalmamis diyosun o yuzden fazla sorun olmaz benim ilk dusugumde kurtaja gerek kalmamisti ve ilk adetten hemen sonra tekrar hamile kalmistim ama bende saglik sorunu var herkeste yine dusecek diye bisey yok anlayacagin sakin olumsuz dusunme isallah kisa sure sonra hamileyim diye burada sayfa acacaksin ve bizde seni tebrik edecez rabbim seninle olsun ne sorunun olursa sorabilirsin
çok saol canım çok pozitif bir insansın ne kadar güzel inşallah bende en kısa zamanda kendimi toparlarım sıkıntılarım hep üst üstüne geldi benim bu bebek umudumdu o yüzden birde bir şey soracağım senin kaç düşüğün olmuştu benim gibi boş gebelik türümüydü ne gibi testler yaptılar sana bide rahatsızlığım sebebii demişsin yanlış anlamadıysam
hayir canim ben hic korunmadim ikisindede gerek yok cunku rahim zaten toparlaniyor kendi kendine toparladiktan sonra hamile kaliyosun doktorumda yasaklamadi zaten
lora arkadaşım kaç yıllık evlisin sen hiç doğum kontrol hapı veya farklı yöntem kullandınmı bebek düşünmeden önce sormamın nedenide acaba hapların etkisi varmıdır ki
ha kac yillik evli oldugumu yazmamisim 13 aylik evliyim cnm sen kac ayliksin
barbycim kendini cok kaptirma tatlim hadi umutlarina tutun boyle kafayi yersin daha cok gencsin bak biz mart ayina tekrar hamile kalmak isteyenlerin listesini yapiyoruz gel sende oraya umut olsun sana cnm senin gibi cocuk ozlemiyle yanip tutusan bayanlari gor hadi kendine gelme zamani bebisini tekrar alacaksin kucagina
Lora sormuşmuydum bilmiyorum ama en son düşüğün hangi aydı?
aralik ayinda yaptim son dusugumu canim yalnis anlamazsan neden bunlari merak ettigini ogrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?