- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #15.061
fantastikacım ne guzel izne cıkman rahat rahat oturup bekleyeceksin bebisini :)
bende bugun bi tuhafım iki gundur bebeis pek oynamıyor acaba ben cok yoruldugum icin mi yoksa dr a mı gitsem kararsız kaldım
Merhaba kızlar benımde salı gÜnÜ alındı bebegİm 10 haftalıktı ne kadar beklememİz konusunda bİŞey demedİ henÜz dr konuŞacagız Önumuzdekı hafta ama rahım acık oldugundan hemen hamİle kalma sansı yÜksekmİŞ Öyle duydum bİrÇok kİŞİden hayırlısı bakalım aynı Şeylerİ yaŞamak İstemİyoruz onun İÇİn dr hemen yapabılırsınız desebıle bİz 3 ay beklemeyİ dÜŞÜnÜyoruz kÜrtaj olmadım ben gerek kalmadı kendİ geldİ herŞey
günaydiiiinopuyorumnanaktan
canim artik dogum iznin basliyor desene!!senin adina heyecanlandim bak simdi..neden böyle dedim gecen gece rüyamda doguma gidiyordum, nasil heycanliyim anlatamam, ne olacagini ne yasayacagimi bilmeden... ama hamile degilmisim..neyse hastaneye vardik, rahim acilmis mi diye bakiyorlar evet evet acilma var deniyor.ben yirtiyorum kendimi, benim karnimda bebek yok hamile degilim diye...cok komikti ..o heyecani yasamadim dersem yalan olur.
bu arada bi tarafim acik kalmis galibasırnaşık şey
Merhaba kızlar benımde salı gÜnÜ alındı bebegİm 10 haftalıktı ne kadar beklememİz konusunda bİŞey demedİ henÜz dr konuŞacagız Önumuzdekı hafta ama rahım acık oldugundan hemen hamİle kalma sansı yÜksekmİŞ Öyle duydum bİrÇok kİŞİden hayırlısı bakalım aynı Şeylerİ yaŞamak İstemİyoruz onun İÇİn dr hemen yapabılırsınız desebıle bİz 3 ay beklemeyİ dÜŞÜnÜyoruz kÜrtaj olmadım ben gerek kalmadı kendİ geldİ herŞey
evet fantastika dr ne diyecek bakalım sende mi düşük yaptın canım
çok geçmiş olsun canım, allah tekrar yaşatmasın. kürtaj olunmadıysa çok beklemeye gerek yok deniyor ama önemli olan senin kendini hazır hissetmen bence
kaydirigubbakcemile3 demek daha hamile kalmadan doğurtacaklardı seni suurcum, bende acayip doğum, bebek rüyaları görüyodum, o rüyalardan sonra bir iki aya gelmişti bebişim, ben ayrıca bu rüyadan senin çok kolay bi doğum yapıcağınıda çıkarıyorum tatlım, gör bak demişti dersin :)
gecmis olsun canim, ben düsük yapmadim, bebegim karnimda öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldim..kendi dr um 2-3 ay bekleyin dedi, kürtaj yapan dr ise 1 reglinden sonra olabilir dedi.ben 3 ay bekledim ve bu ay bekleme sürem bitti..
cogu insan hic beklemeden de hamile kalip saglikli bebek dogurabiliyor .tabi ki vücudun ve hormonlarin kendini toparlamasi acisindan beklemekte yarar var diye düsünüyorum canim...yerimseniben
canım benımde karnımda ölmüştü düşük yapmadım ilaçla rahmı yumuşatıp aldılar elle kürtaja gerek kalmadı o yüzden az bir parça kalmıştı içerde onuda vakum gibi bişeyle çekti bakalım bized muhtamelen beklemenıze gerek yok diyecekler ama biz eşimle bir 3 ay bekleyelım diyoruz kı saglıklı bir gebelık olsun 2. allah nasip ederse adetın ne zaman geldi kürtajdan sonra canım
günaydın canım arkadaşlarım benim, bugün son günüm izne çıkıyorum artık, tuhaf hissediyorum kendimi
çok geçmiş olsun canfezamcım allah en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacağın bi bebiş kondursun göbeğine, inan zaman öyle hızlı geçiyoki, 4 ay dediğinden hiçbişey anlamıcaksın gör bak.
cok gecmis olsun canim.inan zaman öyle hizli geciyor, anlamayacaksin bile 4 ayi...
17 subatta bende bebegimi kaybettim ve "3 ay nasil gecer" diyordum ve evet o ay bu ay ..geldi bile...önemli olan saglik...sen kendini toparlamaya bak canim simdi, sonrasi hayirlisiyla bebis gene gelir yerimseniben
merhaba arkadaşlar ben de 9 şubatta düşük yapmıştım. nisan ayında 3 ayım doluyordu. ben de korunmayı bıraktım ve şimdi de hamileyim. inş siz de en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. şu an doktorum coraspirin,folbiol ve progestan verdi tekrar düşük olmasın diye inş sonuna kadar sağlıklı bir şekilde hamilelik devam eder. Rabbim sizleri de bebişlerinize kavuştursun.
merhaba arkadaşlar ben de 9 şubatta düşük yapmıştım. nisan ayında 3 ayım doluyordu. ben de korunmayı bıraktım ve şimdi de hamileyim. inş siz de en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. şu an doktorum coraspirin,folbiol ve progestan verdi tekrar düşük olmasın diye inş sonuna kadar sağlıklı bir şekilde hamilelik devam eder. Rabbim sizleri de bebişlerinize kavuştursun.
sağol canım aminn diyorum bu güzel duan için Allah razı olsun..
Canım sanada çok geçmiş olsun. inşallah Rabbim aratmadan sağlıklı bi bebiş daha nasib eder sana, ve burada bekleyen heskerse...
günaydın güzeller nasılsınız tualina ve lightlife sizden başka uğrayan olmamış
herkese güzel bir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?