- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #15.041
teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için, sen her halinle fıstıksın canım...ama malum hamilelik birz kiloyu etkiliyor tabi...hamişlik kilolarını atınca giyersin tatlım sende çıtır anne olarak :))) ah canım ah keşke olsa izmirde ama çooooook uzak...bende çok isterim seni beloşumu görmeyi tanımayı ama kısmet hiç belli olmaz :)))
gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....
oyy benim dünür oğlana odamı yapmış ayy kız zevklidir benim dünürüm eminim oda çok güzel olacak
fantastika canım ya tembel oldum iyice pazwr günleri bile evde olup uyumak istiyorum ama inan evede bile olamıyorum hep ya abimde ya kardeşimde işler var gidip geliyoruz bana dinlenme yok yani canım ama inşallah ayarlıyalım birgün
tualina canım aynı şehirde olsk ne olaak hani buluşamıyoruzki:))ama senide görmek isterdim doğrusu ankaraya yolum düşerse sna uğrarım ben istanbula gidincede esteramı görücem kısmet bellimi olur belkimde görüşürüz
şuur nerelerdesin görünmüyorsun hamiş kaldında habermi vermiyon yoksam ay ne güzel olurdu ya
lightlife canım sen nasılsın gittimi doktora
oh oh yaşasın spor aman sen hamile kalda varsın süs olark apartmanı beklesin bisiklet bebiş doğunca kiloları vermen için ihtiyaç olacak o bisikletesempatiksalakcinnibelenaycim burdayim canim opuyorumnanaktan
yok canim daha bebis yok.Olsa gelip söylemem mi hiç ! kürtajdan sonraki 3 ayimi bu ay doldurdum, haziranda güzel haberler vermeyi umuyorum yerimsenibenbizim ofiste tetkik vardi giremedim dogrudürüst buraya...gerci adam hala ofiste de ..kendi kendine calisiyor Allahtan zemuszemus tatil olunca evde rahat rahat girerim diyorum, evin isi bitmiyor, o bitse bile esimle evde oturmuyoruz.gecen haftalarda bisiklet almistik, bu aralar bisiklete biniyoruzhihoyyyt esim cok heves ediyordu bisiklet olayina..ama bebis önümüzdeki ay gelirse, bisiklet uzun süre apartmanimizi süsleyecek gibi görünüyor:1rolleyes:
sen napiyorsun, senden güzel haberleri ne zaman alacagiz bakalim??
oh oh yaşasın spor aman sen hamile kalda varsın süs olark apartmanı beklesin bisiklet bebiş doğunca kiloları vermen için ihtiyaç olacak o bisikletesempatiksalakcinni
bende bu ay ovulasyon testi aldım onu kullanıyorum birde ateş ölçme yöntemi tam gaz devam bakalım bu ay ne olur kısmet artık
arada bir ceee dede iyi olduğunu bilelimyerimseniben
iyiym kuzum sen nasılsın anlat bakalım gittimi doktorabelenaycım nabeerrrr? :)
sağol tatlım inşallah birlikte şişiririz dicem ama ben senden 1 -0 önde başlarım benim göbek zaten 4 aylık gebe göbeği gibi kilodan:kedi:Tamam canim ösletmem kendimi kaydirigubbakcemile3
esime dedim "ne aldik simdi bu bisikletleri 1-2 ay binmek icin mi!"esimde ayni senin gibi dedi."dogum sonrasi kilolari nasil verceksin, bol bol binersin iste" dedi.kafamçokkarıştı aklin yolu biryerimseniben
hayirlisi fistikcim sana da!hadi önümüzdeki aya birlikte sisirelim göbislerimizi kaydirigubbakcemile5
slm kızlar bende geldim... ben 20 gün önce kaybettim bebeğimi 4 ay beklemem gerekiyor nasıl gececek bilmiyorum ya çok zorrdiğerinin acısı ancak kardeşinin gelmesiyle hafifleyecekk.. Allah hepimize sağlıkla bebişler nasib eylesin...
slm kızlar bende geldim... ben 20 gün önce kaybettim bebeğimi 4 ay beklemem gerekiyor nasıl gececek bilmiyorum ya çok zorrdiğerinin acısı ancak kardeşinin gelmesiyle hafifleyecekk.. Allah hepimize sağlıkla bebişler nasib eylesin...
günaydın canım arkadaşlarım benim, bugün son günüm izne çıkıyorum artık, tuhaf hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?