- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #15.021
napim nazlım bktım kimse yok kendi kendime hal hatır sordum oda bişey dimi amazemuszemus opuyorumnanaktan Şeniz
amiiiiiiin benide alın kız aranıza bende bende önümüzdeki aya gelim yanınıza hep beraber hamiş kalalım cümbürcemaatkaydirigubbakcemile3
amiiiiin arkadaşımopuyorumnanaktan
lightlife canım söylemek istwemem ama parç parça ve sancılı geldiyse düşük yapmış olabilirsin canım sen ihmal etmeden git bi doktora lütfen
nasılsın dünürüm özzledim seni senin gelin nazlı hala gelmem diye inat ediyor hele senin oğlan bi doğsun belkim oğlanı görürde canı gelmek ister kaçırmayayım böle yakışıklı oğlanı derdelikafadulden
günaydın kızlar...esteryam resimlerine bayıldım kuzum ne kadar güzel bir hamiş oldun sen ya...maşallah sana kız :)) fantastikayı göremedim birtek ben hamiş halini(((
sabah sabah annemede cok sinir oldum kızlar, kocam yurtdısına gitti persembe donecek, annemle babamı bana getirdim , gece dolasıp durmusum sabaha karsı biraz uyumusum gozumu actım annem ayyyy ev cok dagılmıs civisi cıkmıs iyice demezmi? stobe tobe sabah sabah zaten belim agrıyor oram buram agrıyor..zaten hafta ici calısıyorum hafta sonuda ek is yapiyorum, bir kuzenimle birlikte ambalajı hasar gormus fakat %100 orjinal parfumleri alıp satıyoruz.. sabah sabah cok canımı sıktı ya
pardon kardes tanıyamadım
merhaba kızlar benimde dün 11 aylık bebegım alındı karnımda ölmüştü ilaçla alındı kürtaja gerek kalmadı çok bitkin haldeyım cok istiyorum bebek dr henüz konuşmadık ne kadar beklememiz konusunda umarım fazla beklemeden hayorlısıyla hamile kalırım yıne fikirlerinizi beklıyorum
esteryam huzurla yatsın oğluşun odasında, mışıl mışıl uykular çeksinn, demek kocan boşalttı odayı sonunda yani :)) .. bizimde ay sonu gelicek odamız bakalım odayı boyadık boşalttık bekliyo öyle. duvar sticerlarını bende çok beğeniyorum, bi site var nette çok güzel modeller var orda
tualinacım bi ayağında izmirde olsaydı asıl o zaman çok güzel olurdu :) çok isterdim seni görmeyi.. elbiseni güle güle giy tatlım, eminim çok yakışmıştır, bu hafta hafif yağmurlu geçicek diye duydum ben ama işte yaz yağmuru nolcak hemen gelir geçer, senin güzelliğine hiçbişey gölge düşüremez. bende haftasonu bi elbise beğendim ama biraz mini doğumdan sonra giyerim dedim, zavallı ben hemencik eski halime dönüceğimi sanıyorum, baktım bacaklarım topik olmuş, yakıştıramadım kendime almadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?