- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.921
slm harikam..ben geldim ama sen yoksun..hiç karşılaşamıyoruz..nasılsın neler yapıyosun..napıyo fıstığımız..nekadar kaldı canım..baya azalmıştır artık seninde
selam kızlar iyiiym ben sizler nasılsınız, bugun biraz halsizdim işe gitmedim birazdan cıkıp gidicem
günaydın kızlarr..
suurcum merak ettim ben dün seni hiç uğramayınca ama akşam gelmişsin, nasılsın canım
belenaycımm çok özledim canım arkadaşım seni, biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın bakalımm.. hani buluşcaktık bi akşam yine..
Benim kocamında kanı çok agır abi ya, mıy mıy mıy dogurmadan gebertecem bu adamı .. bana diyorki cocuk gelecek hastaneden eve anne odam va rmı diye mi soracak , ne acelesi var diyor.. yok abi dogumdan once bosuycam ben bu adamı
[COLOR="Red"]kizlar selaaam zemuszemus
iyiyim hayatim opuyorumnanaktan biraz ofis karisik ..kalite tetkiklerimiz var, onlar icin hazirliklara basladik, 10-15 mayisa kadar da böyle devam edecek gibi görünüyor..öff hiçbisi yapasim da yok yani...[/COLOR]
maşallah kızlar yaa daha dün gibi hamilemiyim değilmiyim ha bu ay hamile kalıcam ha bi sonraki ay derken doğuruyosunuz yaa.. maşallah valla... zaman ne çabuk geçiyo.. Allah bi avazda kurtarsın canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?