- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.901
suurcum nasılsın güzel hemşerim, çok sakin buralar artık, karşılaşamıyoruz senlede..
hayatim bu sabah pek keyfisizdim, simdi daha iyi sayilirim.Hafta sonu cok fazla misafirim vardi, hic dinlenemedim arti bebis calismalarina ara vermeye karar verdik, kocisim is degistirmek istiyor:bbo:tam zamaninda yani...kafamçokkarıştı
biraz moralim bozuuuuk
sen nasil oldun? umarim agrilarin daha iyidir ?
slm canlarım nasılsınız..?biz iyiyiz çok şükür..kk gelmiyorum diye sizi unuttum sanmayın sürekli aklımdasınız ama inanın fırsat bulupta giremiyorum..
harikam hasta olmuşsun canım çok geçmiş olsun ..böbrek ağrısının nasıl olduğunu çok ii biliyorum..üstelik birde hamileyken..bende 4 kere taş düşürdüm hamileyken ama 1 tanesinde çok ağrım oldu..diyerlerinde allahtan hiç anlamamıştım ..çok zor valla..çok geçmiş molsun canım benim..ayaklarını sıcak tutmaya çalış..diyer arkadaşlar sizler nasılsınız geçmişi okuyamqadım..
hepinizi çok öpüyorum..
Gunaydın Kızlar bugunlerde o kadar yogunum ki anlatamam giremedim hic sayfamıza.. Fantastikam iyisin dime simdi .. Sabinacım senin kusuruna bakmayız guzelim sen prensesinle ilgilen :)
suurcum hayırlısı olsun ama belkide çok fazla ertelemenize gerek kalmaz, hemencik diğer işe geçiverir eşin, hem çok daha iyi olur belki bu durum
benimde böbreklerim geçti canım şükürki.. iyiyim şimdi iznimi iple çekiyorum haftaya doluyo, ama ertelemek istiyorum 3 hafta falan, bakalım
bebek odası yapacagım oda kocamın calısma odası ve panayır yeri gibi artık cık git bu odadan dedim ona baktım kılını kıpırdatmıyor haydaaaaaaaaa atacam butun esyalarını dısarı naparsa yapsın
bebek odası yapacagım oda kocamın calısma odası ve panayır yeri gibi artık cık git bu odadan dedim ona baktım kılını kıpırdatmıyor haydaaaaaaaaa atacam butun esyalarını dısarı naparsa yapsın
benim kociste su an bebek odasi olacak odayi calisma odasi yapmak istiyor, hatta evlendigimizden beri istiyor ..ama ben izin vermedim...yoksa oturur kalir orda ..
slm kızlarrr.. nerelerdesiniz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?