- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.801
Bugun cıkıyorlar cnm, 2 gece kalınıyor cunku sezeryan olunca.. Ayy biliyormusun demiri kucagıma almayı o kadar istedimki ama elbette almadım o daha minicik ben isten gelmisim her turlu toz olabilir bisi olabilir uzaktan baktım sadece bi kerede annesinin kucagındaykene koluna dokundum :)
Cok ama cok guzel bir sey ya..
valla ben artık takmıyorum ne dediklerini sende boşver takma.
Allah korusun ne demişsin öyle çarpıntı arada banada oluyor ama çok şükür benim kan değerlerimde bişi yoktu.
hazırlıklar bitti sayılır ama çantamı bu hafta hazırlamayı düşünüyorum daha yıkanıcaklar.havaların iyi olmasını bekledim güneş ışığında kurutmak istiyorum eşyalarını.
demir bebek hoşgeldi dünyamıza estery kız ne güzel anlatmışsın duygularını gözlerim doldu az kaldı merak etme sende alacaksı oğlunu sağsalim hayırla kucağına ne büyük mutluluktur kimbilir bir bebeğin kokusu oyy cennet kokusu mis kokusu rabbim esteryaya fantastikaya eceyede sağsalim nasip et evlatlarına kavuşmayı çok duygulandım ya rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
bir kızımızdan sonra birde oğlumuz oldu sıra ecede sonra fantastik sonrada benim dünür eseryada inşallah dünür diyorum ama bu gidişle oğlanın kaynanası değil anca teyzesi olucam galiba:))))
günaydin kizlar:))bebis haberleri cok güzel ya! bende hemen ama hemen dogurmak istiyorum yerimseniben
peri dogurdu, darisi diger hamile arkadaslarimin basina olsun , saglikla insallah:Saruboceq:
fantastikacım hayatımda anlatacak bişey o yüzden anlatmadım aşılamadan vzgeçtik şimdilik düşünmüyorum zaten bebek olayıda rafa kalktı ev alıoruz kısmetse kredi borcu falan şimdilik bunları düşünüyorum ayyrıca akşamları yürüyüş yapıyorum 3 kilocuk verdim bebeği unnutmaya çalışıyorum şimdilik planlarımız arasında yok tabi sürpriz yaparsa hayır demeyiz kısmet artık şuurcum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakması ama hayırla ve sağlıkla gelsinler bebeklerimiz
esteryanın canım 2 side erkek:)
lightlife cim Allah sana da tum isteyenlerede tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..
Benim 16 yasında bir oglum var simdide ikincisi geliyor.. ben zaten kız cocuk bakmayı beceremezdim sanırım kendi saclarımı bile zor tarıyorum :)
lightlife cim Allah sana da tum isteyenlerede tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..
Benim 16 yasında bir oglum var simdide ikincisi geliyor.. ben zaten kız cocuk bakmayı beceremezdim sanırım kendi saclarımı bile zor tarıyorum :)
masallah esteryacim, ben ikinci bebegin olacagini bilmiyordum, kocaman oglun varmis ya ne güzel..Allah bagislasin :) yas oldu kac, biz daha birini yapamadik :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?