- 4 Şubat 2009
- 8.728
- 40
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.821
günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
ececim sorma dün hemoroidim oldu bitane nurtopu gibi bilmiyorumkismile neden oldu anlamadım ama bugün sanki daha iyi geçicek galiba çabuk :Saruboceq:
sen nasılsın canım
aa geçmiş olsun uzun zaman kabızlık çekince oluyor diye biliyorum zorlamadan oluyormuş inşallah geçer.kuru kayısı ye zorlamayı engelliyor.
bende iyiyim şafak sayıyorum :)) c.tesi oğluşumu görücem.sonra 1 hafta daha çalışıp izne çıkıcam .
evet zorlamadan oluyomuş, aslında kabızda değilim ama neden oldu anlamadım :sm_confused:
iznin gelmiş ya ne güzelll tadını çıkar artık ececim bu günlerin, bende 2 - 3 hafta ertelicem belki ama 5 hafta çok..
artık daha daha sık görürsün oğlunu dimi, kaç kiloda şimdilik canım, kaç doğarmış bişey dedimi dr.
evet artık evde olmayı çok istiyorum sandalye tepesinde olmaktan eve gidince afedersin popom acıyo :kedi:
doktorumuz şimdlik 2 haftada bir çağırıyor geçen gttiğimize 2,357 gramdı ama şu kadar daha büyür gibi bişi demedi. bakalım bundan sonra belki her hafta çağırır.çağırmasa bile benim haftaya izin yazdırmak için gitmem gerekicek.
senin cimcime ne kadar şimdi birde isme karar verebildiniz mi?
kıslarrr merhaba hepınıze ..evdeyız çok şükür dün çıktık..oglusumla ben gayet ıyıyız...hepınıze ıyı dıleklerınız için tesekkur ederım...darısı hepınızın basına kıslar....dünyadakıı en büyük mutluluk dahası yok fazlası yok...
kendınıze ıyı bakın ...hepınızı öpüyorum.....fırsat buldukca gelırm
kıslarrr merhaba hepınıze ..evdeyız çok şükür dün çıktık..oglusumla ben gayet ıyıyız...hepınıze ıyı dıleklerınız için tesekkur ederım...darısı hepınızın basına kıslar....dünyadakıı en büyük mutluluk dahası yok fazlası yok...
maşallah oğluna kocaman olmuşş, benim kızım 1200 dü 28. haftada bakalım tekrar randevumuz mayısın başı, haftaya hastaneye gidicem tetkikler için ama bakmayız herhalde orda, isim konusundada hala kararsızım ececim yaa, ayy ne kadar zormuş, böyle giderse Doğa olucak sanırım ama ben çift isim istiyorum
maşallah cimcimemize Doğa çok güzel bir isim neden çift isim olmasını istiyosun?
olur suurcum yaa.. herşeyin bi zamanı var.. Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.
hava burdada çook güzel, keşke dışarda olsaydım dedirtiyor insana valla, 6 olsada çıksak