- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.781
teşekkür ederim ececimm, vericez inşallahh, dönücez eski halimize :lepi: ama varya ben son günlerde resmen bunalım takılıyorum biliyomusun psikolojik olarak acayip dalgalanmalar yaşıyorum bi iyiyim bi kötü, kafama takıyorum bazı şeyleri ağlıyorum rahatlıyorum, sonra gülüyorum falan, psikopata bağladım resmen
suurcumm inşallah önce bize ama sonrada size gelicek hayırlısıyla, sana, yasemine, belenaya, lightlifea, buseme topiğimiz bebiş dolucak inşallah
hangi hastane kıız belki bende gelirim?Kızlar Merhaba,
Ben bu aksam uzeri periyi ziyaret etmeyi planlıyorum benim oturdugum yere cok yakın bir hastanede dogum yaptı cunku. Dun gidecektim ilk gun es dost akraba cok olur diye rahatsız etmek istemedim..
Bu arada fantastikam muhtesem gorunuyorsun masallah benim guzel arkadasıma :)
ececim nasılsın tatlım nasıl gidiyor kaç kilo aldın, oğluşun nasıl bu arada isim bulabildinizmi
kerem ismini ben çok seviyorum, eğer oğlum olsydı düşünürdüm koymayı, ahh ececim bende 11 kilo aldım göbeğim çok şişti bide göğüslerim kocaman oldu kaydirigubbakcemile3 zaten rahat 2-3 kilosunu onlar alıyodur :kedi: bende en fazla 5 kilo daha diyorum kendime bakalım uyabilcekmiyim buna.. geceleri uykun nasıl ben çok zorlanıyorum nefes almakta
suurcum sende yenimi başlıyosun çalışmalara? bende bu ay başlıcam :) hayırlısı olsun canımcım.
bende çok seviyorum kerem ismini ama işte bir türlü bişeyi yakıştıramadık :)) boşver takma kiloları ben hiç düşünmüyorum faceye resim yükledim görürsün beni dombili :)))
geceleri çok terliyorum canım ya hayatımda hiç terlemediğim kadar çok menopzlular gibi oldum ,çok sık uyanıyorum sonra gündüzleri aniden çok fena uyku bastırıyor.geceleri değil artık gündüzleri bile nefesim kesiliyor şöyle anlatayım yolda yürürken ceple konuşamıyorum tıkanıyorum arada uzun nefesler alıyorum.
esteryaaaam ne kadar şanslısın, gördün demiri, maşallah yaaa kıyamam ben ona, perininde iyi olmasına çok sevindim, ne zaman çıkıyolarmış hastaneden
akşam bakayım resimlerine, aslında bende pek umursamıyorum kiloları nasılsa gidicek hepsi, ama bazen üstüste geliyor eleştiriler ozaman sinirleniyorum alsanaalsanasmile
geceleri bende acayip terliyorum ama uzun zamandır hatta eşofmanım resmen terden sırılsıklam oluyor bazen üzerimi değiştiriyorum, göbek büyüdükçe nefes almakta zorlaşıyor tabi, benim malesef göbek büyümeden öncede çok çarpıntım oluyodu bu kansızlıktan ötürü, kalp krizi geçirmeden tamamlıyım inşallah diyorum -tatlicadiarzu-
hazırlıklar nasıl bitmiştir dimi, hastane çantan falan hazırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?