- 10 Temmuz 2009
- 667
- 5
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.761
bu arada nerdeki profiline ...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlarr.. bikaç foto yükledim profilime, çektirdikçe eklerim.. görün bakalım topik beni :)
suurcum çok teşekkür ederim.. valla öncedenmi çok zayıftım acaba ya bazı insanların tepkisi resmen insanı bunalıma sokuyor, aaa ne çok şişmşsin yüzünde kilo almış çok yani sanki zevkimden aldım kiloları, hoş aldığım kiloda haftama göre normal aslında.. çok strese giriyorum nasıl vercem bu kiloları diye (herşey bebek için tabi ama ).. boyumda 1,63 öyle çok uzun değilim hiçbişey yakışmıyo artık (
aman bosver caniim ..insanlar bir garip ..belli ki bebis var, sen hiiic moralini bozma..bende zayifim ve ilerde bebis olunca ne olacak bakalim???
"eskiden cok zayiftim, biraz da bu halimin keyfini cikariyorum" dersin ..bisi diyemezler.opuyorumnanaktan
bu arada kızlar bugün büyük gün, topiğimizin ikinci bebeği, ilk erkek bebeği dünyaya geliyor bugün hayırlısıyla, allahım perimizin yardımcısı olsun, hiiç sorun yaşamadan kolaycacık alıversin mis kokulu oğlunu kucağına
Aminnn :Saruboceq:teşekkür ederim ececimm, vericez inşallahh, dönücez eski halimize :lepi: ama varya ben son günlerde resmen bunalım takılıyorum biliyomusun psikolojik olarak acayip dalgalanmalar yaşıyorum bi iyiyim bi kötü, kafama takıyorum bazı şeyleri ağlıyorum rahatlıyorum, sonra gülüyorum falan, psikopata bağladım resmen
suurcumm inşallah önce bize ama sonrada size gelicek hayırlısıyla, sana, yasemine, belenaya, lightlifea, buseme topiğimiz bebiş dolucak inşallah
teşekkür ederim ececimm, vericez inşallahh, dönücez eski halimize :lepi: ama varya ben son günlerde resmen bunalım takılıyorum biliyomusun psikolojik olarak acayip dalgalanmalar yaşıyorum bi iyiyim bi kötü, kafama takıyorum bazı şeyleri ağlıyorum rahatlıyorum, sonra gülüyorum falan, psikopata bağladım resmen
suurcumm inşallah önce bize ama sonrada size gelicek hayırlısıyla, sana, yasemine, belenaya, lightlifea, buseme topiğimiz bebiş dolucak inşallah
günaydınn fıstıklarr, periden haber alan varmıı acaba
Kızlar Merhaba,
Ben bu aksam uzeri periyi ziyaret etmeyi planlıyorum benim oturdugum yere cok yakın bir hastanede dogum yaptı cunku. Dun gidecektim ilk gun es dost akraba cok olur diye rahatsız etmek istemedim..
Bu arada fantastikam muhtesem gorunuyorsun masallah benim guzel arkadasıma :)