- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.801
Bugun cıkıyorlar cnm, 2 gece kalınıyor cunku sezeryan olunca.. Ayy biliyormusun demiri kucagıma almayı o kadar istedimki ama elbette almadım o daha minicik ben isten gelmisim her turlu toz olabilir bisi olabilir uzaktan baktım sadece bi kerede annesinin kucagındaykene koluna dokundum :)
Cok ama cok guzel bir sey ya..
esteryacım muhteşem bi duygudur eminim allahım bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, sanada çok az kaldı, alcan kızz oğluşunu kucağına, ayy nasıl tatlı olur ooo
valla ben artık takmıyorum ne dediklerini sende boşver takma.
Allah korusun ne demişsin öyle çarpıntı arada banada oluyor ama çok şükür benim kan değerlerimde bişi yoktu.
hazırlıklar bitti sayılır ama çantamı bu hafta hazırlamayı düşünüyorum daha yıkanıcaklar.havaların iyi olmasını bekledim güneş ışığında kurutmak istiyorum eşyalarını.
izne çıkmanada az kaldı ececim bütün işlerini rahat rahat tamamlarsın, bende 2-3 hafta erteliyim diyorum iznimi doğum sonrasına bakalımm.. seninde neredeyse 1 ayın kaldı doğuma dimi, ne güzel ya nasıl geçti onca zaman doğurma vakti geldi yaa
demir bebek hoşgeldi dünyamıza estery kız ne güzel anlatmışsın duygularını gözlerim doldu az kaldı merak etme sende alacaksı oğlunu sağsalim hayırla kucağına ne büyük mutluluktur kimbilir bir bebeğin kokusu oyy cennet kokusu mis kokusu rabbim esteryaya fantastikaya eceyede sağsalim nasip et evlatlarına kavuşmayı çok duygulandım ya rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
bir kızımızdan sonra birde oğlumuz oldu sıra ecede sonra fantastik sonrada benim dünür eseryada inşallah dünür diyorum ama bu gidişle oğlanın kaynanası değil anca teyzesi olucam galiba:))))
belenayım allahım en yakın zamanda bize o müjdeyi vermeni nasip etsin hayatım, pes etmek yok o geliceği zamanı bilir nasılsa.. siz aşılama falan düşünüyodunuz hani planlar yapmıştınız, paylaşmıyosun hiç bizimle :çok üzgünüm: