- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.701
suurcum ececinin içine doğmuş bence, sende en yakın zamanda hayırlısıyla müjdeyi vericeksin bize ama en önemlisi kafaya takmamak gerçekten, oluruna bırakmak
günaydın kıslarrrr bugün kontrolumuz var bakalım tarıh belırleyecekmıyız artık..büyük bır ıhtımalle bellı olur..
günaydın kızlar nasılsınız fantastika ece peri suur ve esterya nasılsınız kızlar ben hep moral bozukluğu ve stresle yaşıyorum bu aralar kürtaj olalı bir yılı aştı hala tık yok artık bundada bir hayır vardır diye saldım çayıra mevlam kayıra gelip sizlerin haberlerini alıp gidiyorum ne güzel anlatıyorsunuz ya hamileliğinizi valla nasıl heyecanlanıyorum bir bilseniz önce demr bey gelecek sonra ecenin kuzusu ardından fantastikanın cimcimesi arkasından benim damat esteryanın delikanlısı rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin kızlar ama doğumdan sonra fazla merakta bırakmayın olurmu gerçi ben tedbirimi aldım telefonlarınızı aldım hemen ararım ben yoksa çatlarım sabina çatlattı bizi bende tedbir aldım :))eceyle perinin yok telefonu onuda doğuma girmeden verirlerse seviniriz meraketmeyelim en azından ayy ne güzel ya minik minik bebeler geliyor sırayla hadi hayırlısı inşallah
hepinizi çoooooooook seviyorum sizleri öpüyorum yeğenlerimide çıtır çıtır yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?