- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.661
suur hakkında hayırlısı canım daha 16 günün var çok düşünmemeye bak herşeyi oluruna bırak .o zaman daha rahat oluyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suurcum hayırlısı olsun hakkında ama bence bu günleri değerlendir, tam zamanlarındasın, hemen bebek istiyosun.. sağlıkla en yakın zamanda gelsin bebişin konsun göbeğine, ordanda kucağına :ecrin_bebek:
kızlar selam:)))herkes baharın tatlı esintisine,parlak renklerine kaptırmış kendini..bu güzel bahar gününü,pc başına tercih etmiş anlaşılan..:))) kimsecikler yok((bende aksine evdeyim..biraz gribal bir enfeksiyon geciriyorum sanırım , boğazım ağrıyor, başım kazan gibi...evde dinleneyim dedim...ilaç da içmek istemiyorum :SS
çalışmalara başladik kızlar hayırlısıyla, bakalım neler gösterecek nisan ayı bizlere yerimseniben
eceyascım ben düşünmeyim diyorum aklıma geliyor...oluruna bırakıcam diye söz vermiştim kendime ama engel olamıyorum...yine söz veriyorum düşünmeyeceğim boshayallersmile
kızlar güzel dilekleriniz inşallah gerçekleşir...opuyorumnanaktan