- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.721
fantastikam senin kızı perinin oglunu ecenin oglunu oyle buyuk bir merakla bekliyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ececim bende kayıt oldums aglık ocagına tetanos asısı yaptılar, benim oglan cok tembel kız millet kıpır kıpır falan diyor benimki oyle arada aklına eserse oynuyor
ececim ben sağlık ocağına kayıt yaptırmadım henüz, izne çıktığımda hallederim sanırım, bu arada lütfen yorma kendini, yüksekteki işleri sen yapma sakın uzanma, boşver yaa dursun öyle, çağırır bi yardımcı temizletirsin, bak yorulunca hemen kendinde bi sonuç aramaya başlıyo insan, yada herşeyin sebebini yorgunluğuna bağlıyor..
haklısın canım zaten eşim çok kızıyor ama ben dayanamıyorum illa bişi yapıcam.ama bundan sonra daha çok dikkat edicem.
az önce sağlık ocağından geldim kalp atışlarını duydum bebişimin çok heycan verici.
eceyascim gözün aydin yerimseniben bebisin masallah iyimis
ne kadar güzel birsey bebisinin kalbini duymak degil mi !!rahatlamissindir simdi..
ececim benimi ozellikle geceleri yan gelip yatıyor tık yok, bazı sabahlar ıuyanıyorum " yaw ben sanırım hamile degilim " falan diyorum :)
fantastikam kız kardesimde ruyasında gormus benim bebek sarısın mavi gozluymus.. Oyle olursa varya kocam yıkılır :) cunku kendisi dark esmer kara kas kara goz :)
günaydın can arkadaşlarım benim hayırlı cumalar herkese, çok güzel bi gün olsun hepimiz için..
ececim onun iyi olduğunu bilmenin insana yaşattığı rahatlama hissi bambaşka değilmi, hep sağlıklı hep mutlu olsunlar inşallah hayatları boyunca, sen yenimi yaptırdın sağlık ocağına kaydını, geç kalmış falan değilimdir dimi, mayıs gibi yaptırabilirim ancak ben
esteryam ben sana benzicek diyorum açıkçası, yani renkleri sana benzesin, hatları babasına benzesin mesela nasıl :)) ben öyle paylaştırdım işte burnu ben olsun dudakları sen falan diye. ama bu son gittiğimizde gördüm harbiden burnu ben :) dudakları babası :) ayyy allahım sağlıkla gelsinlerde dimi hayatımm
iki hafta sonra tahlilelere gidicem o zaman izinliyim nasılsa gidiyim yaptırayım bende kaydımı, zaten izinli olunca kafamıza bişey takıldımı gidiveririz eve en yakın olan sağlık ocağına yapılıyo dimi kayıt
bu arada bende hep unutuyorum sorularımı dr. sormayı, çıkıyorum aklıma geliyor, kızıyorum kendime :)