- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.601
Kızlar Gunaydın,
Dun gece cok zor bir geceydi benim icin, sol bacagımda fena bir agrı sabaha kadar surdu, kac kere uyudum uyandım su anda bir tuhafım calısıyorum ama kafam hic biseye basmıyor, ise gelmeden saglık ocagına gittim, tetanos asısı oldum, bebegimin kalp atıslarını dinlediler cok sukur hersey yolunda ama 2 gundur pek hareketli degil nedense..
Fantastikam gercektende bi aralar ne guzel hareketenmisti topigimiz simdilerde bakıyorum yine sessiz sedasız :) Hadi kizlar parmaklarınız yazmaya usenmesin :)
pericim çok az kalmış allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin tatlım, hazırlıklar için en iyisi zaten senin yaptığın bazı şeyleri zamanla almak lazım ihtiyaç duyulursa yoksa varya işin içinden çıkılmaz.. kaç kilo aldın bu arada
esteryam bencede eve git dinlen güzelim yorma kendini
slm suurcum evet canım ya bugün bi türlü denk gelemedi kimse, birimiz geliyo birimiz gidiyor :)) hamilelik konusunda inşallah en yakın zamanda sende görüceksin göbek büyüdükçe ayakkabı giymek acayip zorlaşıyor, bide yataktan kalkmak :)
kizlar selam:))))ben de burdayiiiim :))))
ama haklisiniz hft sonu bir yogun gecti bir yogun gecti anlatamam, evi resmen otel gibi kullandik diyebilirim :bbo: dolayisiyla pc i hic acamadim :SS
ama simdi buradayim...aslinda is yerindeyken bos vakit buldukca buralardayimyerimseniben
esteryacim gecmis olsun))kendine dikkat et , ayagini uzat dinlen canimyerimsenibenhamilelikte normal diye biliyorum bu tür agrilar ve kramplar... insallah bir an önce gecer gideryerimseniben
fantastikacim sen de yesil olduguna göre buradasin su an)) kendi kendine konusmuyorsun merak etme opuyorumnanaktan
göbisler zorluyor demek ha! Ne güzel kizlar ya!...demek hamilelikte cok kolay giyilen ayakkabilar tercih etmemiz gerekiyor sanirim...bu da bizim gibi anne adaylarian tecrübe olsun...
birpericim Allah hayirli dogum nasip etsin, saglikla bebisine kavus bir an önce
diger kizlar mesguller galiba, hala gelemediler :uhm:
perim süpersin ya, 14 kilo çok iyi ben sanırım rahat 15 i geçerim doğurana kadar, 10 kilodayım şimdilik ama acayip şişliğim var, akşamları hele çok kötü oluyorum sende oluyomu
ya perim sana bişey sorcam hani bebek yeni doğduğunda yatsın diye beşikler varya onlardan aldınızmı, ya bikaç ay yatıcak sadece ama çok pahalı onlar, direkt karyolasında yatsa olmuyomu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?