- 10 Temmuz 2009
- 667
- 5
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.641
kizlar selam:))
bugünkü muhabbetleri okuyunca bir kahveniz, çayiniz eksik:)))süpersiniz kizlar:)))
bugünkü muhabbetleri okuyunca bir kahveniz, çayiniz eksik:)))süpersiniz kizlar:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm suurcumm, gerçekten baharla beraber bende hiç içerlere sığamıyorum, gerçi bugün burda hava kapalı ama olsun yinede bahar kokusu var..ilaçlarını kullanmaya devam etmelisin bencede canım, kiloda aldırsa o kan ilaçları çok önemli, bende günde 2 tane içiyorum sonra düşünüyorum okadar yemediğim halde niye kilo alıyorum diye bilmiyorumkismile folicte uzun süre kullanımda aldırıyo ama olsun değer, bebeğin doğduktan sonra verirsin hepsini
fantastikam gunaydn bugun cerrahpasada perinatolojiye gidecegim aytıntılı usg sinin devamı var oglumun :) sen nasılsın guzelim ben bugun cuma diye cok mutluyum biliyormusun :) yarın dinlenmek istiyorum
fantastikam gunaydn bugun cerrahpasada perinatolojiye gidecegim aytıntılı usg sinin devamı var oglumun :) sen nasılsın guzelim ben bugun cuma diye cok mutluyum biliyormusun :) yarın dinlenmek istiyorum
günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum sayfamıza sürekli hata veriyodu.umarım herkes iyidir geçmişi okumaya çalıştım pericim çok az kalmış Allah bir avazda kurtarsın.
fantastikacım evet işe gitmek banada çok zor geliyor bazen 32 haftamda izne çıksamıydım diye pişman oluyorum şu anda şafak sayıyorum 24 nisanda izne çıkıcam tabii işyerinde daha önce doğurmazsam kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese..
evet suurcum terkedilmiş topiğimiz, face.den görüşüyo kızlar diye buraya gelmiyolar bence ama ben gündüzleri iş yerinden giremiyorum face.e.. sen nasılsın bu arada canım ne kadar kaldı adetine yani inşallah gelmeyecek olan adetine :))