- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.621
ben almadım canım teyzemın kızının vardı bıryıl önce kullanmıstı oda bana verdı..takımıyla bırlıkte kuru temızlemeye verdım pırıp pırıl oldu..kısa bırsüre kullanılıyormus tabı en fazla 2-3 yatar gıbı gelıyor tek avantajı ıste nereye tasımak ıstıyosan rahatlık oluyo yatak odasında salonda ...eger teyzemın kızı vermemıs olsaydı bende almazdım guzelım karyola alırdım sadece yeterdı..o yuzden gerek yok hıc bosa para verme...
hala net belli değil ama ben Elit istiyorum, babası Doğa istiyor, iki isim olucak zaten ya Doğa Elit yada İpek Elit, değişmezse tabi fikrimiz :) siz ne düşünüyosunuz, karar verdinizmi
fantastikam Elit diye isim mi olur kızım ç,kolata mı bu bana garip geldi doga harika bir isim bence ama Elit isim bile degil bence
bari Elif koy :)
canımın ıcın herıkı ısımde cok guzelll
bide esteryam ne alaka ama aklıma geldi ayva yiyomusun çok faydalıymış hamilelikte ben haftada 1 tane olsun yemeye çalışıyorum hiçte sevmem, böyle faydalı olduğunu bildiğin ve sık yediğin şeyler varmı
bide esteryam ne alaka ama aklıma geldi ayva yiyomusun çok faydalıymış hamilelikte ben haftada 1 tane olsun yemeye çalışıyorum hiçte sevmem, böyle faydalı olduğunu bildiğin ve sık yediğin şeyler varmı
canım ben hamileligimn baslarında ayva yedim smdide bazen yiyorum, ben encok sut yogurt ve peynir yiyorum birde balık yemeye calısıyorum haftada en az 2 defa..
ceviz yemeye calısıyrum gunde iki tane falan.. birde bol su içeye cqalısıyorum, vitaminlerimi aksatmıyorum..
arkadaslar size bir sorum olacak. Ben 6 haftalikken kendiliginden dusuk yaptim agrisiz hic birsey hissetmedim desem yeridir. Neden dustugunu hala bilmiyorum doktorlarda bir cok nedeni olur dedi. Bu sefer ikinciside aynisi olacak diye cok korkuyorum. Sizin tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Tekrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum. Doktor kanaman bittikten sonra hemen devam edebilirsin dedi. Sizce ne yapsam?
Cvplariniz icin cok tsk ederim
canım ben hamileligimn baslarında ayva yedim smdide bazen yiyorum, ben encok sut yogurt ve peynir yiyorum birde balık yemeye calısıyorum haftada en az 2 defa..
ceviz yemeye calısıyrum gunde iki tane falan.. birde bol su içeye cqalısıyorum, vitaminlerimi aksatmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?