- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.581
günaydın canlar nasılsınız
suur sağol canım inşallah gelir meleklerimiz hayırla ve sağlıkla
esterya anım nsılsın bende seni özledim kız göbüşünü seveyim senin çok tatlı oldun he kiloda yakışıyor sana
yasemin gitti bir dahada gelmedi niye canı sıkıldı bu kızın şimdi herşey güzel gidiyor bu y olmadı ama eminim en kısa zamanda sağlıklı bir bebeği olacak ben inanıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ececim cnım heyecan artıyordur herhalde doğum yaklaştı maşallah tosuncuğa
fantastika canım sen nerelerdesin hala göremedik göbüşü:)))
ohh demirimizinde keyfi yerinde ee daha ne olsun
izmirhayalde maşallah takvime baktımda bebiş büyüyor rabbim azardan korusun
bulutu göremedim nerelerde lightlifedende ses yok busemde uğramaz oldu aa bide kobramız var ou merak ettim bak şimdi eski günlere geri dönsek herkes burda olsa e güzel olurdu ya
ayy simayımızı unuttum ben tatlı kızımız da geldi dünyaya maşallah sabinacımda toparlamış kendini maşallah
günaydın canlar nasılsınız
suur sağol canım inşallah gelir meleklerimiz hayırla ve sağlıkla
esterya anım nsılsın bende seni özledim kız göbüşünü seveyim senin çok tatlı oldun he kiloda yakışıyor sana
yasemin gitti bir dahada gelmedi niye canı sıkıldı bu kızın şimdi herşey güzel gidiyor bu y olmadı ama eminim en kısa zamanda sağlıklı bir bebeği olacak ben inanıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ececim cnım heyecan artıyordur herhalde doğum yaklaştı maşallah tosuncuğa
fantastika canım sen nerelerdesin hala göremedik göbüşü:)))
ohh demirimizinde keyfi yerinde ee daha ne olsun
izmirhayalde maşallah takvime baktımda bebiş büyüyor rabbim azardan korusun
bulutu göremedim nerelerde lightlifedende ses yok busemde uğramaz oldu aa bide kobramız var ou merak ettim bak şimdi eski günlere geri dönsek herkes burda olsa e güzel olurdu ya
ayy simayımızı unuttum ben tatlı kızımız da geldi dünyaya maşallah sabinacımda toparlamış kendini maşallah
bakarsin nisan ayi bize ugurlu gelir, belli mi olurhihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi insallah:teytey:
nisan ayında non-stop :roflol:
kesinlikleeeesositososito
kizlar kendinize ve bebislerinize dikkat edin..Allah yardimciniz olsun,hamilelikte calismak zor olsa gerek...isyerindekiler dinlemezler ki..bende sinir olurum hep..tatile cikarsin zirt pirt ararlar, bir rahat yok yani...opuyorumnanaktan
evet suurcum çalışmak iyice zor gelmeye başladı yani özgür değilsin ya o zor, evde olsan uzan dinlen, çık yürüyüşünü yap ama işyerinde sandalyenin tepesinde bütün gün iyice sıktı.. bu arada sende izmirlisin sanırım neresindesin
benimde evim hatayda işim ksk de suurcum, hangi dr a gidiyosun canım
henüz bir dr um yok cnm, bebis saglikla bir konsun göbisime, ondan sonra arastirmalara baslayacagim yeniden caniim yerimseniben
ilk gebeligimde 9.eylülde Serkan bey var, gebelik süresince ona gitmeyi düsünüyordum..simdi 9 eylülde dogum yapmayi düsünmüyorum ...
sen belirledin mi bir dr kendine peki?
evet suurcum ama çok aradım bende bi sürü dr denedim, ilk gebeliğimde 9 eylülden yakup beye gittim muaynanesi alsancakta doğumuda 9 eylülde yapmıyor özelde yapıyor, çok memnun kalmıştım ondan tavsiye ederim ama ben o gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalınca yeni bi başlangıç olsun istedim şimdi tahir özgüder diye bi dr a gidiyorum ondan dahada memnunum açıkçası, tahir beye gelmeden öncede 9 eylülde uğur beyle, sabahattin beyi denemiştim ama aynen 9 eylülü istemiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?