- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.581
günaydın canlar nasılsınız
suur sağol canım inşallah gelir meleklerimiz hayırla ve sağlıkla
esterya anım nsılsın bende seni özledim kız göbüşünü seveyim senin çok tatlı oldun he kiloda yakışıyor sana
yasemin gitti bir dahada gelmedi niye canı sıkıldı bu kızın şimdi herşey güzel gidiyor bu y olmadı ama eminim en kısa zamanda sağlıklı bir bebeği olacak ben inanıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ececim cnım heyecan artıyordur herhalde doğum yaklaştı maşallah tosuncuğa
fantastika canım sen nerelerdesin hala göremedik göbüşü:)))
ohh demirimizinde keyfi yerinde ee daha ne olsun
izmirhayalde maşallah takvime baktımda bebiş büyüyor rabbim azardan korusun
bulutu göremedim nerelerde lightlifedende ses yok busemde uğramaz oldu aa bide kobramız var ou merak ettim bak şimdi eski günlere geri dönsek herkes burda olsa e güzel olurdu ya
ayy simayımızı unuttum ben tatlı kızımız da geldi dünyaya maşallah sabinacımda toparlamış kendini maşallah
suur sağol canım inşallah gelir meleklerimiz hayırla ve sağlıkla
esterya anım nsılsın bende seni özledim kız göbüşünü seveyim senin çok tatlı oldun he kiloda yakışıyor sana
yasemin gitti bir dahada gelmedi niye canı sıkıldı bu kızın şimdi herşey güzel gidiyor bu y olmadı ama eminim en kısa zamanda sağlıklı bir bebeği olacak ben inanıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ececim cnım heyecan artıyordur herhalde doğum yaklaştı maşallah tosuncuğa
fantastika canım sen nerelerdesin hala göremedik göbüşü:)))
ohh demirimizinde keyfi yerinde ee daha ne olsun
izmirhayalde maşallah takvime baktımda bebiş büyüyor rabbim azardan korusun
bulutu göremedim nerelerde lightlifedende ses yok busemde uğramaz oldu aa bide kobramız var ou merak ettim bak şimdi eski günlere geri dönsek herkes burda olsa e güzel olurdu ya
ayy simayımızı unuttum ben tatlı kızımız da geldi dünyaya maşallah sabinacımda toparlamış kendini maşallah