- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.081
ececim şekerin için üzülme canım arkadaşımında öyle biraz yüksek çıkmıştı diet falan yaptırmıştı dr bişey kullanmışmıydı hatırlamıyorum ama gayet iyi tamamladı hamilleiğini, sadece daha dikkatli olman gerek diye biliyorum ben
ayrıntılıda neye bakıyolar ececim kaç saat sürüyo bide ne kadara yaptırdın
bu arada bende ölçtürdüm tansiyonumu çok düşmüş 8 e 4 çıktı, belliydi ama sabahtan beri fenayım çünkü
slm kızlar nasılsınız?
ayy ne güzel topik eski haline dönmüş:)))
geçmişi okuyamadım canlarım umarım herkes iyidir
bende cumartesi dr ye gittim yavrum çok şükür 2,515 gr olmuş dr ii dedi...3 kilo olana kadar bekleriz dedi..
kordonu boynunda hala ama birkere...suyu çok ii dedi suyu olduğu sürece korkma dedi..
bakalım hayırlısı kıslar 2 hafta sonra sezeryanla alıcak galiba...
yavruma artıık bir an önce kavuşmayı çok istiyorum...
sürekli dinlenmemi önerdi
dua edin kıslar benim için
merhaba kızlar nasılsınız bakalım anca geldim ama işler yoğun fazla kalamıyorum
fantastika geçmiş olsun canım dikkat et kendine birde öle kalp krizi falan duymuyayım ağzından sakın
esterya canım nasılsın bakim uzuuuuun zaman oldu görüşmeyeli dimi ya:)) fantastika ve esterya ben tartışmaya noktayı koyuyorum bir kız bir oğlan doğurup oğluma fantastikanın kızını alacağım kızımıda esteryanın oğluna vereceğim nasıl çözüm ama oldu bitti bile he he he
ece canım sen nasılsın şekerin yüksek çıkmış merak etme canım her hamişin başına geliyor biraz dikkatle bu iş tamamdır oğluşuna söyle teyzenin selamı var seni çok seviyormuş de olurmu:))
birperi canım evde olmak ne güzel dimi hele hamile olunca daha bi güzel olur maşallah göbüş kocaman olmuş demirime selam söyle öpüyor teyzen sen de
kobra canım öncelikle kardeşine geçmiş oldun ve gözünüz aydın şükür kurtulmuş meleği sabır ve metanet her zaman insna kazandırır en güzelini yapmış kardeşin rabbim hayırla ve sağlıkla analı babalı büyütsün inşllah senin meleğinde biraz yaramaz ama seninle ben inanıyorum ve güzel heberlerini bekliyorum
yasemin nazlı kelebek işler yoğun gelemem fazla demişti kız arada bi ceee de iyi olduğunu bilelim
lightlife canım sen nasılsın
sabina nasılsın canım simay hanım nasıllar yaramazlık yapmıyor demi cilveli cimcime:))
izmirhayal sen nasılsın canım varmı bir gelişme güzel haberle getir bize
kızlar yasemin06 yasmin buse nelerlerde hiç ses seda yok
sabinacım çok sevindim kuzucumuzun keyfinin yerinde olmasına, iki hafta kaldı demek sanki dün yaptın o testide hatta yapmadan bi sigara yakmıştın nasıl kızmıştık sana :)) zaman nasıl geçiyor yaa, bi bakmışız hepimiz bebeklerimizin günlük hayatlarını, tepkilerini paylaşıyoruz burda o günler geliyo inşallah, hamile olmayı bekleyenlerde bu bahar kavuşucaklar inşallah bebeklerine
belenaycım bulduğun çözüme bayıldım ama yinede kız almak zordur bilirsin senin gibi dünürüm olsun çok isterim ama bakalım güzel kızımı haketmek lazım birazcıkkkkkkkkk :))
ececim bu gittiğimde hep o kafa çaplarına falan baktı beynine baktı, kalp odacıklarını kontrol etti, kalbe giden damarlara falan baktı renkli ultrasonla, mesanesine, böbreklerine falan baktı, demek ayrıntılı gibi bişey olmuş bundan sonra hep organlarına takip edicez dedi, burun kemiğine falan baktı ama dudaklarına bakmadı sorsammı acaba... ne tuhaf dimi 20. haftada gittim ve neredeyse bütün organları bile gelişmişti, insanın aklı almıyo ya, bide ececim ben o üçboyutlu görüntüsünden korkuyorum ya dr da gülüyo bu haftalarda hep böyle olur diye :)) seninki dahada büyük tabii bu arada kime benziyo oğluşunn
kızlar napıonz dün kesemiz gözüktü:) ama bu kahverengi akıntı beni sinir ediyo ya
Kızlar bugün dr.a gittim,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum.Bu gün regl oldum.Beta HCG 650 çıktı,perşembe bir daha tekrarlıycaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?