- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.361
günaydın hepinize arkadaşlar...tuğbacığım dün temizliğime devam ettim onun için giremedim ben ara sıra uğrayabildim sadece...son 2 günüm kızlaaaaar...sabah karın ağrısıyla uyandım ama bişey yok...ya rüyamda bebek emzirdim ve fışkırıyordu adeta gögsümden süt ne anlama geliyor ki merak ettim...
merhabalar
27 martta de 15+3 haftalık hamile iken bebeğin başında su toplaması nedeni ile ilaçla düşük yaptırılarak gebelik sonlandırıldı.Düşükten sonra 1 kutu desolet kullandım.kanamam 3,5 hafta sürdü.düşükten 2 hafta sonunda kanamam açık renkte ve az lekelenme düzeyinde kesilecek gibi kıvama gelmişken bir iki gün sonra hem miktarında adet zamanlarındaki kadar artış hemde renginde koyulaşma oldu böyle10 gün kadar sürdü. yani toplamda 27 gün sürdü ve 27.gün sonunda birden kesildi. ondan sonra daha adet olmadım. düşük öncesi adetlerim düzenliydi.geçen hafta doktora kontrole gittim, bir sorun görünmüyor, kistik bir durum yok, rahim toparlanmış tekrar gebelik için beklemene gerek yok, kanamamın arttığı dönem adet görmüş olabirsin dedi.ama o da o zaman düşükten sonra 2.hafta adet olmuş olabilirim anlamına geliyor bu da çok erken değil mi o zaman. acaba hamile olabilirmiyim diye evde test yaptım negatif çıktı. doktor sorun görünmüyor dedi ama ama ters giden birşeymi var düşüncesi, belirisizlik bende stres yaratıyor. neyapacağım bilmiyorum.
günaydın hepinize arkadaşlar...tuğbacığım dün temizliğime devam ettim onun için giremedim ben ara sıra uğrayabildim sadece...son 2 günüm kızlaaaaar...sabah karın ağrısıyla uyandım ama bişey yok...ya rüyamda bebek emzirdim ve fışkırıyordu adeta gögsümden süt ne anlama geliyor ki merak ettim...
kizlar gunaydın adetime 10 gun var fakat halen kasıklarım felakte agrıyor.
hafta sonu yumurtlama gunlerimdi acaba yumurtlayamadım mı anlamadım gitti
canım sanada günaydınn bittimi temizligin canım bide ben başlaya bilseydım daha badanacı gelmedıı yaa yıne gün attı pazartesi gelcektı bugune attı bugun gelcektı cumaya attı gelcek diye evıde taa ne zamandan topladım heryer biyerde biii gelseydı bide gelince 15 gün sürer dedi saten boya yaptırıyorum evımde büyük 4 oda hol felann dügünde yaklaşıyoooo arkadaşın ugraşıyoo bakalım allahtan hayırlısı bı badana başlayıp bitseydı temizligi düşünmüyorum 2 kişi gelcek bide ben 2 3 güne biter canım rüyan çook güzel süt görmekte güzel beyaz saf bebekte güzel bu ay bıle olmasa yakın bi zamanda hamile kalcan ben ona yordum inş. hayıra çıksın diyeliimmm
tuğbacığım kolay gelsin sana canım...15 gün çok fazla demiş bence 2 günde boyar ne olacakki...alçı falan yapmayacak ya boya sadece....temizlik biter mi canım mutfak banyo wc ve boş odam var oralar kaldı...:1hug:
kızlar size bişey söylücem benim 4-5 gündür sağ kasığımda ağrı vardı ben nedeninin yumurtlamadan kaynaklandığını düşündüm çünkü genelde olur bende öyle ama bu ay kasık ağrısının yanında böyle sağ tarafta böbreğin altında sırtımada vuran bi ağrı var hatta ilişki sırasındada artıyo bu ağrı neden olbilir ki off
üşütmekten canım üşütmekten bendede oluyo canım birden hava sıcak dıye incelttık üstümüzü soguk sulara başladık içmeye üşüttük.............
günaydın kızlar nasılsınız kötü bir 19 mayıs gününden sonra iyi olmaya çalışıcam bugün evde çok işlerim var temizlik yapıcam ütü felan anca akşam olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?