- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.381
kızlar size bişey söylücem benim 4-5 gündür sağ kasığımda ağrı vardı ben nedeninin yumurtlamadan kaynaklandığını düşündüm çünkü genelde olur bende öyle ama bu ay kasık ağrısının yanında böyle sağ tarafta böbreğin altında sırtımada vuran bi ağrı var hatta ilişki sırasındada artıyo bu ağrı neden olbilir ki off
a.s.saol canım 2 kere alçı çekecekmiş üstüne silikon onun üstüne boya yanı dörtkere gececek benım öncekı boyam normal boyaydı yenı saten oalcak ondan 15 gün sürer dedi sanada kolay gelsin canım....
günaydın kızlar nasılsınız kötü bir 19 mayıs gününden sonra iyi olmaya çalışıcam bugün evde çok işlerim var temizlik yapıcam ütü felan anca akşam olurr
öylemidir tuğbacım ya tam zamanı yani benim bu ay için umudum kalmadı pek :çok üzgünüm:
öylemidir tuğbacım ya tam zamanı yani benim bu ay için umudum kalmadı pek :çok üzgünüm:
güzel yürekli arkadaşım benim...doğum gününü en içten ve samimi duygularımla kutlarım...yeni yaşın inşallah sana hayırlı gelir ve sonsuz mutluluğunuza bir mutluluk daha katarak sana anneliği hediye eder....iyi doğdun harikacığım iyiki tanıştık ve iyiki arkadaşımsın....varlığın ve arkadaşlığın için sonsuz teşekkürler...a.s.:1hug:
canım benim güzel harikam....umutlarımızı kaybetmek yok....mutlaka bir ay olacak...sadece devrediyoruz umutlarımızı ona göre bak kızarım sana yoksaklava::1hug:Şeniz
ay acaba sabah test yapsam mı kızlar meraktan çatlayacağım...ama adet olacağım gibi sanki...ay bilmiyorum çok karışığım :)))))
canım benım allahtan ümit kesilmez üzme tatlı canını içini rahat tut sen sıkı çalış gün aşırı inş. tutar canım harıkam bu arada dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inş. seneye kucagında bebişinle kutlamak nasip olsun yüzünden gülme hiç eksik olmasın canım arkadaşıma.s.a.s.a.s.bu çiçekler sana canım..
hayırlısı olsun canım sabreden derviş muradına ermişdelikafaduldentamam yapmayacağım canım ....geçenki hamileliğimde 3 gün varken yapmıştım ve pozitif çıkmıştı ....
hayırlısı olsun canım sabreden derviş muradına ermişdelikafadulden
tamam yapmayacağım canım ....geçenki hamileliğimde 3 gün varken yapmıştım ve pozitif çıkmıştı ....
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün enrikacım önce geçmiş olsun diyorum bi doktora görün istersen birde doğum günün galiba okuduklarımdan bunu anladım doğum gününde kutlu olsun canım rabbim hediye olarak meleğini gönderir inşallah bende hamileliğimi öğrendiğimde doğum günüm çok yakındı çok güzel bir hediyeydi insan çok mutlu oluyor sağlık sıhhat dilerim canım eşinle bebişinle bir ömür mutlu olmanı dilerim
yasemincim bence yap
bende gecen hamileligimde 3 gun kala yapmıstık cıkmıstı :)
güzelim neden kötüydü 19 mayısın ters bişeylermi oldu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?