- 26 Şubat 2008
- 1.332
- 6
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.401
teşekkür ederim busemcim Şeniz
kolay gelsin yani haklısın sinirli olmakta zaten vaktinde gelen sözünde duran bi usta bulmak çok zor
haklısın canımmmm öle söz verip gelmediiiklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim busemcim Şeniz
kolay gelsin yani haklısın sinirli olmakta zaten vaktinde gelen sözünde duran bi usta bulmak çok zor
sibelcim nasılsın özledim seni
kızlar tek belirtim deli gibi acıkıyorum yaaa onun dışında bişey yok :))))hatta gece açım diye diye uyudum:)) o saatte kilo yapar diye bişeyde yiyemedim.....
yasemincim,sabret test için acele etme,bak sonra erken diye çıkmaz canın sıkılır,ama inşallah hamilesindir, hadi canım benim bize bir müjde verde sevinelim,sonrada ayağını sürü bizde teker teker müjde verelimhihoyyyt
GÜNAYDIN CANIM HARİKACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM,
ALLAHım bu yeni yaşında sana bir bebek armağan etmesini yürekten diliyorum.:Saruboceq::CüvCüv:
Yasemincim inşallah hamilesinir canım kaydirigubbakcemile3
Entrikacım doğum günün kutlu olsun Allah kalbinden geçirdiğin tüm güzellikleri versin sana...
ama hamile olsanda karın ağrısı oluyo sanki regl olucakmışsın gibi belki öyledir
sibelcim senin nasıl gidiyo çalışmalar adet tarihin ne zaman yani olmucağın adet tarihin yerimseniben
Enrikacım doğum günün kutlu olsun cnm.Bir daha ki doğum gününü bebeğin kucağında kutlarsın inşallah cnm.