- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.821
günaydın kızlar bi bakıp çıkacağım çok kötüyüm 3 gündür bronşit olmuşum her tarafım ağrıyor nefes alamıyorum ateşim 38,5 altına düşmüyor doktor çarşambadan önce geçmez dedi zaten devam ederse ihmal etme gel dedi dün bir iki saat izin aldım eve gittim yattım ama bugün yine işteyim offf akşam olsada eve gitsem gözlerimi bile açamıyorum
yeni gelen arkdaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah rabbim hyırlı ve sağlıklı bebek nasip eder sizlere ve bizlere amin
Ya biri de benim soruma cevap versin kızlar düşükten sonra adet düzensizliği olabiliyor ama ilk ay düzenli olup sonra olmaması normalmi ?
Ya biri de benim soruma cevap versin kızlar düşükten sonra adet düzensizliği olabiliyor ama ilk ay düzenli olup sonra olmaması normalmi ?
benimde 2. adetim gelmedi düzensiz olmuyomuş geneli sordum ve test aldım şu an hamileyim cnm sende bi test al istersen..
Hayırlı olsun.Kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldın?
kızlarrr valla bendede adet düzensizliği var çok kafama takılıyor bende dr ye giideceğim.
Olabilir canım .Benim kürtajdan sonra ilk adet 37 gün sonra oldu.Sonraki 2 adet eskisi gibi 28 günde bir..
Ardından 25 gün, 27 gün, 27 gün ve son olarak bu ay 31 günü buldukafamçokkarıştı Bu ay da deneyip,önümüzdeki ay doktora gideceğim
benimde 2. adetim gelmedi düzensiz olmuyomuş geneli sordum ve test aldım şu an hamileyim cnm sende bi test al istersen..
cnm ben dusuk oldugunu sanmıyorum bende kanama gecirdim ama simdi hersey yolunda .. bir klinik falan yok mu orda?
Herkese merhabalar kızlar..Yardıma ihtiyacım var..Şuan yurt dışındayım ve doktora gidilebilecek bir yer degil.benim 25 inde regl olmam gerkiyordu olmadım.Test yaptım 2. Çizgi silik çıktı.Testi 26 sında tekrarladım tekrar silik çıktı ama biraz daha koyuydu.Zaten tüm belirtileri yaşıyordum.Dün hafif kahverengi kanamam başladı.Fakat ilerleyen saatlerde kanama arttı.Ve parçalı olmaya başladı.Bugün kanamam kesildi.Sizce düşükmü kızlar bu?14gün sonra dönecegim Türkiye'ye.Şuan napabilirim.İdrar testi ne zaman negatif çıkar eger düşükse?Nolur yardım kızlarsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?