- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #13.841
günaydın canlarım...nabersiniz nasılsınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlaaaaaaaaaar bugün çok şükür kesemizi gördük herşey yolunda dedi dr umuz yolk kesesi de görünüyor haftasıyla uyumlu 8 10 gün sonra gelin kalp atışlarımızı da duyalım dedi :ecrin_bebek:
allahım çok şükür dış gebelik felan diye nasıl korkuyomuşum meğer çok rahatladım çooook kaydirigubbakcemile2
herkesler yok olmuş bu arada topik ıssız sessiz kalmış kendinize iyi bakın kızlar opuyorumnanaktan
selam kızlaaaaaaaaaar bugün çok şükür kesemizi gördük herşey yolunda dedi dr umuz yolk kesesi de görünüyor haftasıyla uyumlu 8 10 gün sonra gelin kalp atışlarımızı da duyalım dedi :ecrin_bebek:
allahım çok şükür dış gebelik felan diye nasıl korkuyomuşum meğer çok rahatladım çooook kaydirigubbakcemile2
herkesler yok olmuş bu arada topik ıssız sessiz kalmış kendinize iyi bakın kızlar opuyorumnanaktan
yaseminciğim çok sevindim canım..inşallah kalp atışınıda duyacaksın meleğinin
rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder inşallah
gözün aydın olsun canım...allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Belos hastaydı en son bende rastlayamıyorum insallah iyilesmistir, perim zaten artık işyerinde giremiyor nete.. ece de bizi bosladı fantastikam da daldı hamilelige unuttu bizi :)
yaseemen cnm cok sevindim Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin guzelim..
yasmin sen nerelerdesin durumun nedir :)
busemde regl gunleri yaklasırken geliyor sonra kacıyor :)
sabinamı arada da olsa gormek cok guzel :)
SIBELA bizi unuttumu ne :)
Kızlar sonunda doktora gittim..Çatpat ingilizce bilen doktora vücut dili kullanarak anlattım herşeyi.Sadece 1 gün pıhtılı kanamam oldugunu söyledim.Karından ultrasonla baktı.Hiçbirşey göremedi.4+2 haftalık iken karından bakılanda görülüyormu bligisi olan varmı? Kan testi yapalım anlaşılır dedi.Yarın çıkacak sonuç.Benim için garip bir deneyim oldu.Şırınganın şekli bile degişikti:)
günaydın canlarım...yine kimseler yok ya...üzülüyorum topiğimizi böyle gördükçe...beloşum sen nerelerdesin...
Belos hastaydı en son bende rastlayamıyorum insallah iyilesmistir, perim zaten artık işyerinde giremiyor nete.. ece de bizi bosladı fantastikam da daldı hamilelige unuttu bizi :)
yaseemen cnm cok sevindim Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin guzelim..
yasmin sen nerelerdesin durumun nedir :)
busemde regl gunleri yaklasırken geliyor sonra kacıyor :)
sabinamı arada da olsa gormek cok guzel :)
SIBELA bizi unuttumu ne :)