- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.801
merhaba arkadaşlar 30 eylülde bi düşük yaşadım 11 kasımda gördüm bir sonraki adetimi ve daha adet görmedim hamilelik için hazır değilim şuan ama düşük yapıp hamile kalanlardan bilgi edinmek istiyorum adet düzeniniz ne kadar değişmişti düşük sonrası hemen ardından hamile kalanlarınız vardır mutlaka yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
[color="ındigo"]peride gidince topigimiz cok sessiz kaldı arkadaslar[/color]
selam hepinize...geçmiş olsun kızlar ayrı ayrı...bende 5 şubatta 7 haftalık meleğimi kalbi durması üzerine kürtajla sonlandırdılar...dinlenme sürecindeyiz şuan...40 gün sonra kontrole çağırdı dr um...3 ayın sonunda korunmayı düşünmüyorum...pazar gününden beri keçi boynuzu ve incir kürüne başladık eşimle...psikoloji çok önemli kızlar kendinizi ne zaman hazır hissederseniz ozaman bırakın korunmayı...allah biliyorya stres sebep oldu benim meleğime...((rabbim zamanı gelince hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...
yaseminim ve diger tum arkadaslar hayırlı cumalar , bu mubarek gunun hurmetine Allah dualarınızı kabul etsin
slm arkadaşlar bende dün bebeğimi kaybettim çok üzgünüm...
11.haftadaydım kalpatışı yoktu ve zorunlu kürtaj oldum.
haftaya kontrole gidicem kısmetse bakalım dr.nekedar süre vercek tekrar hamile kalmam için.
rabbim hayırlı ve sağlıklısını versin ben beklerim.
ii geceler kızlar benim uyku düzenim çok kötü oldu gece böle ayaktayım hepsizde bölemiydiniz belenaycım nasılsın siz girdiğinizde ben olamıyorum genelde esterya yazdım ama geçmişi okumadın sanırım canım bende takip edemiorum bebişin umarım iidir birperi sen nasılsın fantastika kobra nasılsınız canlarımmm hepiniz yazın hee üzülürüm soraaa
günaydın kızlar bi bakıp çıkacağım çok kötüyüm 3 gündür bronşit olmuşum her tarafım ağrıyor nefes alamıyorum ateşim 38,5 altına düşmüyor doktor çarşambadan önce geçmez dedi zaten devam ederse ihmal etme gel dedi dün bir iki saat izin aldım eve gittim yattım ama bugün yine işteyim offf akşam olsada eve gitsem gözlerimi bile açamıyorum
yeni gelen arkdaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah rabbim hyırlı ve sağlıklı bebek nasip eder sizlere ve bizlere amin
yasmincim iyiyim ben dun aksam dr a gittim 7 mm olmus bebis kalbida atıyordu.
7+3 cıkt usg ye gore .. ama ben sata gore 8+0 idim dun. ama olsun korkmuyorum kapatır bence farkı beslendikce buyudukcu. canım senin icine ne doguyor kız mı erkek mi?
bu arada bende geceleri uyuyamıyorum cok kalkıyorum, dua ediyorum hep ama huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?