Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar doktor smear sonucu çıkınca gel dedi şimdi ben bugünmü gideyim yoksa adetimin bitmesini beklesemmi ki hani belki bir daha muayene etmk isterse diye ay kafam karıştı smear sonucum bugün çıktı eşim alıcak bakalım eve gidince bakayım ne çıkmış prof olucaz yakında :)))

Belenaycım sen git bugün bence,regli ikende bakıyorlar

Kızlar geçen ay dr.gittiğimde reglim yeni bitmişti.Tabi ben 17.dünde regl olmuştum,dr.yumurtan çatlamamış kistleşmiş demişti ya,peki yeniden yumurta oluşmuş olmazmı,sonuçta tekrar bi siklus döngüsüne girdim,yani bi önceki yumurta kistleşmiş,peşinden bu ay için yeni yumurta oluşmuş olmaz mı ya

yasemencim ne tur belirtilerin var

akıntım oldukça fazla krem yoğunluğunda ,göğüslerim şişti ve uçları acıyo ,sabah ve akşam yatıcağım saatlerde mide bulantısı ama çok derinlerde kuscak gibib değil yani kasıklarıma batmalar oluyo bi de aksırdığım da kramp girdi bi kere ilk hamileliğimde de böyle oluyodu ,ne bileyim kendimi çok mu dinliyorum he bi de çok gazım var ve kabızlık offfff ya test yaptım çıkmadı daha erken mi bilmiyorum ki mirmirmirmir :çok üzgünüm:

Kızlar geçen ay dr.gittiğimde reglim yeni bitmişti.Tabi ben 17.dünde regl olmuştum,dr.yumurtan çatlamamış kistleşmiş demişti ya,peki yeniden yumurta oluşmuş olmazmı,sonuçta tekrar bi siklus döngüsüne girdim,yani bi önceki yumurta kistleşmiş,peşinden bu ay için yeni yumurta oluşmuş olmaz mı ya

canım hiç bi bilgim yok miyomla hamile kalanlar olduğuna göre olabilir gibi CADIARZU

yasemencim belirtilerin gebelige cok benziyor hele bide kabızlık olunca.. ama bence erken test yapmıssın bence 2 gun sonra tekrar dene

akıntım oldukça fazla krem yoğunluğunda ,göğüslerim şişti ve uçları acıyo ,sabah ve akşam yatıcağım saatlerde mide bulantısı ama çok derinlerde kuscak gibib değil yani kasıklarıma batmalar oluyo bi de aksırdığım da kramp girdi bi kere ilk hamileliğimde de böyle oluyodu ,ne bileyim kendimi çok mu dinliyorum he bi de çok gazım var ve kabızlık offfff ya test yaptım çıkmadı daha erken mi bilmiyorum ki mirmirmirmir :çok üzgünüm:

ciddi ciddi hamılelık belırtısı guzelım ya ama testte cıkmaz daha 1 gun gecsın adet tarıhını öle bak yenıden

kızlaaar sonucu yazıyorum yoğun enflamasyon ve kanama sonuç bu baktım nete ama bişey anlamadım daha profösör olacak kadar olmamışım:)))))

hı hıa.s ne demek bu sen biliyonmu canım

inflamasyon ateş ve iltihapla belirti veren mikrobik bir durum demek...mikrop kapmadan dolayı iltihaplanmış yani...ama kanam hakkında bişey bilmiyorum normal gelmedi bana...yaramı var acaba ondan mı kan görüldü...

inflamasyon ateş ve iltihapla belirti veren mikrobik bir durum demek...mikrop kapmadan dolayı iltihaplanmış yani...ama kanam hakkında bişey bilmiyorum normal gelmedi bana...yaramı var acaba ondan mı kan görüldü...
bende netten baktım inflamasyon var bide enflamasyon var inflamasyon iltihap demek ama enflamasyon pelvisteki mikroba karşı tepki şişme kızarıklık sıcaklık yazıyor kanamaya gelince doktor yara var demişti güçlü bir antibiotik verelim demişti yakmaya dondurmaya gerek olmaz bi bakalım demişti kanama ondanmı olurki birde sol kasığımda ağrı oluyor sürekli kürtajdan sonra olmaya başladı

beloşum enflamasyonda yapar ağrı...canım ot falan araştırda kaynat iç bu iltihap için.....
sağol canım hep bu güne kadar ilaç kullanmamak için otlar içtim ama anlaşılan pek faydsı olmadı bakalım doktor ne verecek yanında belki ek tedavi olarak uygularım
seninde az kaldı bakalım doktor ne diyecek bebeğine kavuşman için:Saruboceq:

sağol canım hep bu güne kadar ilaç kullanmamak için otlar içtim ama anlaşılan pek faydsı olmadı bakalım doktor ne verecek yanında belki ek tedavi olarak uygularım
seninde az kaldı bakalım doktor ne diyecek bebeğine kavuşman için:Saruboceq:

canım allah şifa versin ialç tedavisi uygular dr un bence hamile kalmamanda etkili bu enflamasyon...beloşum içimde anlamsız bir kıpırtı var dr agitmeye dair...inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için canım benim....

canım allah şifa versin ialç tedavisi uygular dr un bence hamile kalmamanda etkili bu enflamasyon...beloşum içimde anlamsız bir kıpırtı var dr agitmeye dair...inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için canım benim....
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

X