Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

pericim dün hani bahsetmiştim ya doğumevi hastanesi 2 li tarama testlerinden eksta para almıyor diye doğruymuş arkadaşım bişi vermemiş bugünde ben hastaneyi aradım herhangi bir fark almıyoruz dedi.

saol cnm bu ay cok calışkan deildik aslında gec yumurtladıysam tutmaz neyse artık napalım gelirse mutlu oluruz gelmesse yapcak bişi yok:)

canım çok çalışmakla alakası yok biliyosun yeterki doğru zamanı bulmuş olsun.benim geç döllenme olmuştu o yüzden moralimizi bozmak yok.herşeyin hayırlısı.

fantastikam canım arkadaşım herşey yolunda gidecek ve bir bakmışsın bebeğini kucağına almışsın
birperi demirin annesi:))naslsın canım kız öle böle derken kocaman olsdu oğlumuz maşallah Allahım nazarlardan korusun
ececik sen nasılsın bu veletler sizi miskinleştirdi dimi ama olsun değer be gülüm
esterya vahşi cazibeli kadın nasılsın bakalım kız ben inanıyorum gelecek bu ay bebiş inşallah
yasemin nazlı kelebekim sen nasılsın çok güzel günler seni bekliyor unutma
izmirhayal canım sıkıntı yapmadan bekle bu ay bir çok hamiş olacak gibi geliyor biride sensn hadi hadiiii iyisin:)))
yasemen sen nasılsın bakalım
busem yine kaçtın nerelerdesin bakim sen
sabina canım bi ara gelmişsin herşeyn yolunda olasına çok sevindim canım
yasemin tuba artık hiçmi gelmicekmiş özledik onu

yaw simdi biz 14. 16.17. gunler calısabildik bu ay sadece.. 15. gunde dr a gittigimde henuz catlamamıs demisti. 16. gun catladı ise ve denk geldiyse super olacak kızlar :) :) ama su an ne kasık batması var ne baska bisi

yasemin canım ian ısınamadım ellerim o kadar soğukki kalem tutmakta zorlanıorum klima banamısın demiyor kış geldimi ben hep böyleyim yaaaa

Dün temizlik yaptım,bugün ütü yaptım
Yarın tiyatroya gidiyorum
Bu arada 2012 filmine gittim.Görsel efektler süpper,ben keyif aldım,tabi herzamanki gibi birtakım saçmalıklar vardı ama izlemenizi tavsiye ederim kızlarrrr

Ben buay nezaman regl olucam bilmiyorum,malum yumurtam çatlamamış ve kistleşmişti,bu regliden sonra hamile kalma şansım var sanırım,ne garip,öyle alıştımki her ay hamilemiyim acaba duygusuna,bu ay o duygu bile yok...

kızlar doktor smear sonucu çıkınca gel dedi şimdi ben bugünmü gideyim yoksa adetimin bitmesini beklesemmi ki hani belki bir daha muayene etmk isterse diye ay kafam karıştı smear sonucum bugün çıktı eşim alıcak bakalım eve gidince bakayım ne çıkmış prof olucaz yakında :)))

Kobram dr reglden sonramı bakıcak tekrar kist olayına

Canım dr. istersen regli olunca 3. günü gel bi bakalım ,geçmediyse doğum kontrol hapı kullanırsın bir ay dedi,ama mutlaka gel demedi,çok önemli bişey değil dedi,kendiliğinden geçer,şuan hiçin hiçbirşey yapmayalım dedi.

teşkkürler beleneycım beni unutmuşsunuz kızlar aşk olsun.ya benim 4 gün var reglime belirtilerim var ama test yapıyorum çıkmıyo çok canım sıkıldı offf off ,dua edin lütfen bana da :gitme: rabbim hepimize hayırlısıyla yollamış olsun bebişlerimizi bu ay :Saruboceq:

X