Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canlarım :)) beloşum kalın çorap giy canım ayagına...aman üşütme ayak lar çok önemli....
harikam içini ferah tut güzel hamişim herşey yolunda gidecek endişelerin normal canım....

günaydın yasemincim nasılsın ?yavaş yavaş heycan sarmaya başlamıştır seni :)) az kalmasına rağmen zaman insana ne kadar uzun geliyor dimi beklenen gün olunca.

ececimm iim canım benim siz napıonz:KK70: benim 8 gün kaldı 25 kasım belirtim yok cnm ya arada bi kasıga agrı girio ama fazla diil belirti saymıyom onu:) bakalım bu ay tuttumu bebişim bide bayram yogunlguma denk gelcek hastalansamda zorlancam hamiş olsamda allah kolaylık versin bana valla:KK70:

günaydın yasemincim nasılsın ?yavaş yavaş heycan sarmaya başlamıştır seni :)) az kalmasına rağmen zaman insana ne kadar uzun geliyor dimi beklenen gün olunca.

evet canım heyecen var ama dr kontrolü için değil bebeğime kavuşacağım gün yaklaştığı için...:))

pericim bende bende hiç kalkmak istemiyorum yaaa.kaç gündür hep geç kalıyorum :))) aynen bende çok fazla uyanmaya başladım uyku bölününcede bişeye benzemiyor sonra hiç dinlenemiyorsun.

sen doğumdan sonra napıcaksın işe devam etmeyi düşünüyormusun?benim patronlar dün aynen şunu dediler bana ; sen 4 ay olucaksın ya bu süre zarfında senin tanıdığın biri varsa gelsin idareten dediler.bir yandan eşim sıkıştırıyor en az 1 yıl bebeğe sen bak perişan etme çocuğu diyor kafam allak bullak oldu.işide bırakmak istemiyorum bir yandan ama bebeiş gelincede onu bırakabilcekmiyim bilmiyorum.of yani durumundayım.

canım benım allah kısmet ederse ınsallah 20 gün kalaya kadar calısıp (tabı calısabılırsem )4 ay ücretli 2 ayda ücretsiz kullanıcam..6 ay bebişimle kalmayı cok istiyorum.bakalım düşüncem böle şimdilik. işyerınde sıkıntı olmaz çünkü.zaten muhasebede 3 kişiyiz.yetiyorda artıyoruz bile..ama ogune kadar insallah şartlar degısmez..

ahhh bende sonradan hiç çalısmak ıstemem ama mecbur işte. inşallah biyerlerden bi para cıkarda piyangodan lotodan falan bebeklerımızden hıc ayrılmak zorunda kalmayız...(lotoda bizi beklıyo ya kaydirigubbakcemile3

ececimm iim canım benim siz napıonz:KK70: benim 8 gün kaldı 25 kasım belirtim yok cnm ya arada bi kasıga agrı girio ama fazla diil belirti saymıyom onu:) bakalım bu ay tuttumu bebişim bide bayram yogunlguma denk gelcek hastalansamda zorlancam hamiş olsamda allah kolaylık versin bana valla:KK70:

hayalciğim inşallah hamile kalırsında zorlanmazsın canım.....bayram hediyesi olur sana meleğin...

yasemincim bu ay kavuscan allahın izniyle bebişşine bende esteryada hamiş olmayan kalmıcak bu ay insallahhhh

kuzum ben korunuyorum :))7 aralıkta ankarada dr dan randevu aldım heyecan onun için malum yeni bir yola giriyoruz...ben hakkımı sizlere devrediyorum canım hadi bakaılım güzel haberlerinizle buluşmak üzere :))))

hayalcım hadı hayırlısı canım benım az kalmıs 8 gün.belırtılere hıc takılma..hıc bellı olmuyor çünkü...

ayy kızlar ne guzel olucak bılıyomusunuz herkes hamıle kalıcak topıctekı.süper olucak süperrr

hayırlısı hayatım inşallah gelsin bebişin Allah yardım eder.sen hiş düşünme.

kuzum ben korunuyorum :))7 aralıkta ankarada dr dan randevu aldım heyecan onun için malum yeni bir yola giriyoruz...ben hakkımı sizlere devrediyorum canım hadi bakaılım güzel haberlerinizle buluşmak üzere :))))

aaaaaa :))) allah söleti belki korunurken hamiş kalırsınnn:) saka biyana kusura bakma askım okuyunca yanlış anlamışım hakkında hayırlısı olsun bitanem

aaaaaa :))) allah söleti belki korunurken hamiş kalırsınnn:) saka biyana kusura bakma askım okuyunca yanlış anlamışım hakkında hayırlısı olsun bitanem

ne kusuru hayalciğim aşk olsun..kalmamam daha iyi canım...drla görüşmeden kafam rahatlamayacak çünküü....

X