Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

olsun hayatım ya zar zorda olsa hayırlısı artık şimdi sadece bekliycez.aman ne güzel ya :)))

canım 13.hafta da benzetıldı..sonra işte 4.ay sonundada kesınlestı güzelim

canım bende 13 hafta olucam bakalım bişi dicekmi.mayıs anneleri topiğine baktım bağzıları 12 haftada öğrenmişler.bakalım artık.
acaip benim göbişim ve göğüslarim kaşınıyor sende böyle bişi varmı?

birede pericim hani sen bana göbeğinde tüylenme oldumu diye sormuştun ya benim göbeğimde nerdeyse hiç tüy yoktu şimdi çoğalmış durumda eşim bile şaşırdı :)))

evet gülüm sende dikkat et kendıne sakın...
buaradada neden soguyosunbu bebek olayından anlamadım ben şimdi... alla allaaa.......

birede pericim hani sen bana göbeğinde tüylenme oldumu diye sormuştun ya benim göbeğimde nerdeyse hiç tüy yoktu şimdi çoğalmış durumda eşim bile şaşırdı :)))

hehehehe oglanmı gelıyo ne kızzzzz ben hem hıssettım hemde baktım tuylenme var oglan dıyodum zaten.

göğüslerım degılde karnım son haftalarda ara ara kasınıyoo.. amaaaa sakın kasımaaa...
çatlıycak demekkı senınde..badem yagı, bebe yagına basla canım... doktoruna gıttıgınde de sor ayrıca tavsıye edebılecegı bı ürün olabılır gercı ben sormadım ama..bebe yagı sürüyorum..

yaa ay şimdi panik oldum bu kadar çabuk mu bebe yağında hangi markayı kullanıyosun.bende alayım birde duştamı sürüyosun yoksa sonrasında kuruyken mi?

ben nerdeyım haaa bennnn nerdeyım bana nıye sorulmuyooo nasılsın dıyeee haaaa

hıhhhhh...:gitme:

Ahhh birperim ya insallah, hamilelerin duası kabul olurmus ne olur bana dua et canım ya , eceyas sende canım..

yaa ay şimdi panik oldum bu kadar çabuk mu bebe yağında hangi markayı kullanıyosun.bende alayım birde duştamı sürüyosun yoksa sonrasında kuruyken mi?

jonhson aldım canım ben. her dustan sonra kurulandıktan sorna bi güzelllll yaglıyorum kendımı :))

hehehehe oglanmı gelıyo ne kızzzzz ben hem hıssettım hemde baktım tuylenme var oglan dıyodum zaten.

valla ilk önce sen geldin aklıma :))) babannemde oğlun olcak dedi bakalım yaşlılar daha iyi anlıyor ya bakalım artık.kayınvalidem çok üzülcek o kız çok bekliyor bizden ,3 oğlu olmuş ilk torunda erkek bizden çok umutlu ama hayırlısı artık :)))

Ahhh birperim ya insallah, hamilelerin duası kabul olurmus ne olur bana dua et canım ya , eceyas sende canım..

inşalllahhhhh canım benım insalllahhhhhhh çok ama çok ıstıyorummm hamıle haberını almayıııı...hayırlısıyla yarabbımmmm

bende alayım bugün kuru kuruya sürsem olur dimi.birede dalinin duymuştum o nasıl sence ?

dalininde aynıdır sanırım gülüm sonucta bebe yagı ...kuru kuru sür tabi nemlensın..kasıntı varsa eğer demekkı erken büyüycek göbücekk.. gerılme falanda hıssedıyomusun pekı.

esteryacım inanmıcaksın her dua ettiğimde tek tek aklımdan geçiyorsunuz ve en kısa zamanda müjdeli haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum.

dalininde aynıdır sanırım gülüm sonucta bebe yagı ...kuru kuru sür tabi nemlensın..kasıntı varsa eğer demekkı erken büyüycek göbücekk.. gerılme falanda hıssedıyomusun pekı.

:)) evet hissediyorum ve göbişim epey bir çıktı hatta utanıyorum bazen içime çekiyorum yengemin gelini 5 aylık nerdeyse benim kadar göbeği benimki hemen fırladı :))) çok erken gibi geliyor ama böle yandan bakıldığında ve oturduğumda bariz belli oluyor

yawww gülümm utanıcak ne varrrrr... keyfini çıkarrrr....

bende şimdi yemegımı yedım geldımm ohhhh dünya varmıss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…