- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.701
yok be ececim yogun baskılarım sonucu mecburen calıstı adamcagız, bu hafta sonu hic tatil yapamadı isleri cok yogundu o kadar yorgun argın geldiki eve ama beni kırmadı sagolsun.. yumurta askına artık ne kadar gucumuz kuvvetimiz varsa calıstık
canım 13.hafta da benzetıldı..sonra işte 4.ay sonundada kesınlestı güzelim
merhaba canlar ben geldim nasılsınız ben hastalandım tabi aksini beklemiyordum zaten bir kereden bişey olmaz:roflol:bu sözü kanıtlamış oldumkaydirigubbakcemile3
kızlar ortalıkta grip salgını var dikkat edin kendinize ysemin canım birde diyewt yapmaın diyorlar vücut direnci zalırsa yakalanmak daha kolay oluyormuş aman dikkat et özellikle hamişlerimiz kendinize çok dikkat edin mümkün olduğunca kapalı ve kalabalık yerlerden uzak durun etrafınızda ripli varsa maske takın rabbim korusun hepimizi inşallah:Saruboceq:
bu arada benim hiç çalışma gibi bir niyetim yok kızlar :hulya:nedense iyice soğudum herhalde eşimde pek hevesli olmayınca bende iyice boşladım aman hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır geç olsunda güç olmasın dün kardeşime gittik bizim gelinin annesi ikiz bizim gelininde ikiz doğurma şansı çok yüksek bakalım ne çıkacak kısmee dua ediyor ikiz olmasın diye kız daha 4 yaşında 3 tane zor olur diyor bende getir birine ben bakarım dedim eşime döndüm bak dedim hazır bebek hiç uğraşmadan yorulmadan zahmetsiz ne dersin dedim yok yok dedi Allah herkesin kendine versin diyor bende çalışırsan verir dedim gülüştük eee işleyen demir ışıldar laelaelaelaelae
birede pericim hani sen bana göbeğinde tüylenme oldumu diye sormuştun ya benim göbeğimde nerdeyse hiç tüy yoktu şimdi çoğalmış durumda eşim bile şaşırdı :)))
canım bende 13 hafta olucam bakalım bişi dicekmi.mayıs anneleri topiğine baktım bağzıları 12 haftada öğrenmişler.bakalım artık.
acaip benim göbişim ve göğüslarim kaşınıyor sende böyle bişi varmı?
göğüslerım degılde karnım son haftalarda ara ara kasınıyoo.. amaaaa sakın kasımaaa...
çatlıycak demekkı senınde..badem yagı, bebe yagına basla canım... doktoruna gıttıgınde de sor ayrıca tavsıye edebılecegı bı ürün olabılır gercı ben sormadım ama..bebe yagı sürüyorum..
Günaydın kızlar,
Esteryacım çok sevindim,hadi hayırlısı bakalım
Yasemincim kahveye gelcek,evini kontrol etcem (benim evim beter durumda)
Bende bugün temizlik yapıcam.
Evi pis olanlar düşünsün Allah Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
yaa ay şimdi panik oldum bu kadar çabuk mu bebe yağında hangi markayı kullanıyosun.bende alayım birde duştamı sürüyosun yoksa sonrasında kuruyken mi?
hehehehe oglanmı gelıyo ne kızzzzz ben hem hıssettım hemde baktım tuylenme var oglan dıyodum zaten.
Ahhh birperim ya insallah, hamilelerin duası kabul olurmus ne olur bana dua et canım ya , eceyas sende canım..
jonhson aldım canım ben. her dustan sonra kurulandıktan sorna bi güzelllll yaglıyorum kendımı :))
bende alayım bugün kuru kuruya sürsem olur dimi.birede dalinin duymuştum o nasıl sence ?
dalininde aynıdır sanırım gülüm sonucta bebe yagı ...kuru kuru sür tabi nemlensın..kasıntı varsa eğer demekkı erken büyüycek göbücekk.. gerılme falanda hıssedıyomusun pekı.
:)) evet hissediyorum ve göbişim epey bir çıktı hatta utanıyorum bazen içime çekiyorum yengemin gelini 5 aylık nerdeyse benim kadar göbeği benimki hemen fırladı :))) çok erken gibi geliyor ama böle yandan bakıldığında ve oturduğumda bariz belli oluyor