- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydınn ay bugün midem agrıyo off sabah sabah
hayalcim senin regline ne kadar var benim 12 gun
kızlar benimki 25 kasımda gelmez insallah cenemde koca bir sivilce var ama ucu yok cok acıyo hastalanmayım sakın
mansallahhh benim kızıma demek gecti içimden kız:) kızmı olcak ne:)
ayyy eceee yakında cinsiyeti bellı olacak gülüm yaaa ne zaman dı kontrolün eğer erkekse benzetebılır doktorunnnn
kızlar ben cuma baska dr a gittim yumurtanız henuz catlamamıs dedi 20 mm olmus dedi bugun yarın catlar dedi bizde cmtesi pazar calıstık, bakalım nolcak :)
evet pericim za kaldı heycanlanıyorum :))) bu c.tesi randevumuz inşallah görür ve söyler doktorumz. senin kaçıncı haftada belli olmuştu?
canım ya valla biz kız çok istiyoruz ama birkaç gündür oğlum olucakmış gibi geliyor bana ama hayırlısı tabi sağlıklı olasun da başka bişi istemiyorum
yok be ececim yogun baskılarım sonucu mecburen calıstı adamcagız, bu hafta sonu hic tatil yapamadı isleri cok yogundu o kadar yorgun argın geldiki eve ama beni kırmadı sagolsun.. yumurta askına artık ne kadar gucumuz kuvvetimiz varsa calıstık